avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat stagiar
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat stagiar

Avocatul stagiar, care a promovat examenul de intrare in avocatura, trebuie sa-si gaseasca un maestru, sau poate merge direct la INPPA?
In cazul in care trebuie sa-si gaseasca un maestru, are vreo sansa daca nu are pile in domeniu? Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 13:10, 5 Aprilie 2010
Da,dupa promovarea examenului de admitere in Barou,avocatul stagiar trebuie sa isi gaseasca un maestru,el neputand merge direct la INPPA.
Personal cred ca exista sanse sa iti gasesti un avocat coordonator si fara "cunostinte"in domeniu.Bineinteles,nu este usor,dar se poate.
Mult succes!
Trebuie sa-si gaseasca un avocat coordonator de stagiu, "maestru", cum spuneti dvs.
Nu toata lumea are pile.
Multumesc Luiza!
Trebuie sa iti gasesti singura un avocat coordonator si nu cred ca este neaparat nevoie sa ai pile. In functie de pretentiile tale financiare care trebuie sa nu fie exagerate poti sa gasesti un birou foarte bun de avocatura care sa te angajeze!B-)
Succes!
:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre "maestru" lauryta lauryta am terminat facultatea de drept si intentionez ca anul viitor sa dau examen la barou. intebarea mea este cum imi gasesc maestru(asta in cazul in care ... (vezi toată discuția)
In timpul celor doi ani dupa admiterea in profesie daca nu gasesc indrumator pot lucra in alta parte? ContSters89182 ContSters89182 Buna ziua. Daca cineva reuseste la examenul de admitere barou, si nu gaseste pe parcursul a cei 2 ani avocat indrumator, poate lucra in tot acest timp la ... (vezi toată discuția)
Conditii de indeplinit pentru intrarea in profesia de avocat ContSters244653 ContSters244653 Buna seara, Ma numesc Ion si vreau sa intreb daca am vreo sansa sa intru in barou. Sa va explic de ce intreb. La momentul actual am 34 de ani sunt de profesie ... (vezi toată discuția)