avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am ajuns la disperare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am ajuns la disperare

In primul rand HRISTOS A INVIAT!!!
Domnilor si Doamnelor avocati va spun sincer ca nu mai pot!De 3 ani ma judec cu fostul sot pentru pensia alimenatra.Pensia a fost stabilita la 600 RON,in toate instantele posibile din aceasta tara.Insa acest domn nu face decat sa ceara micsorarea pensiei alimentare,insa el din cei 600 de Ron nu a platit nici un ban pt fiul sau minor,nu are nici un fel de legatura cu el,nimic absolut nimic.Maine ne intoarcem pt a treia oara la Judecatoria din Craiova.La termenul trecut sa prezentat avocatul sau si a cerut ca eu sa aduc adeverinta de salariata.Ma intreb,eu asa,cu ce drept?Nu eu sunt judecata pt pensia alimentara ci el,si in plus de asta ca sa mai taraganeasca acel domn avocat un pic procesu,sa-i mai dea lui timp sa nu plateasaca.=D>
Intrebarea mea este:eu maine nu duc nici o adeverinta de salariata ce se intampla?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:28, 5 Aprilie 2010
Noi va spunem doar cea mai comoda si rapida rezolvare...daca nu va permiteti un avocat trebuie sa facetii plangeri peste plangeri, sa mergeti in audiente, sa apelati la ONG-uri....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentara- cum pot recupera pensia restanta ? roxanaioana2013 roxanaioana2013 buna ziua.mam divortat in 2011,in urma casatoriei a rezultat un minor....instanta a decis ca tatal copilului sa dea pensie alimentara 170 ron.de atunci si pana ... (vezi toată discuția)
Plangere penala alina_konya alina_konya Va rog sa-mi spuneti de ce acte sunt nevoie inafara de plangerea penala care am inteles ca se depune la tribunal deoarece am de recuperat pensia alimentara pe ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere pentru minori nici după pedeapsă penală. ce altă soluție am să recuperez sumele restante? maria mariana maria mariana buna ziua, sunt divortata din 2009 in urma hotariri judecatorest am ramas cu 2 copii minori si la care trebuia tatal sa le dea pensie de 300 lei pentru ... (vezi toată discuția)