In primul rand HRISTOS A INVIAT!!!
Domnilor si Doamnelor avocati va spun sincer ca nu mai pot!De 3 ani ma judec cu fostul sot pentru pensia alimenatra.Pensia a fost stabilita la 600 RON,in toate instantele posibile din aceasta tara.Insa acest domn nu face decat sa ceara micsorarea pensiei alimentare,insa el din cei 600 de Ron nu a platit nici un ban pt fiul sau minor,nu are nici un fel de legatura cu el,nimic absolut nimic.Maine ne intoarcem pt a treia oara la Judecatoria din Craiova.La termenul trecut sa prezentat avocatul sau si a cerut ca eu sa aduc adeverinta de salariata.Ma intreb,eu asa,cu ce drept?Nu eu sunt judecata pt pensia alimentara ci el,si in plus de asta ca sa mai taraganeasca acel domn avocat un pic procesu,sa-i mai dea lui timp sa nu plateasaca.=D>
Intrebarea mea este:eu maine nu duc nici o adeverinta de salariata ce se intampla?
Va multumesc
Noi va spunem doar cea mai comoda si rapida rezolvare...daca nu va permiteti un avocat trebuie sa facetii plangeri peste plangeri, sa mergeti in audiente, sa apelati la ONG-uri....
Plangere penala
alina_konya
Va rog sa-mi spuneti de ce acte sunt nevoie inafara de plangerea penala care am inteles ca se depune la tribunal deoarece am de recuperat pensia alimentara pe ... (vezi toată discuția)