avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi banesti - Interpretare eronata sentinta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi banesti - Interpretare eronata sentinta tribunal

Sindicatul nostru a castigat la tribunal drepturi banesti pentru membrii sai, in litigiu cu angajatorul, pentru ultimii trei ani. Angajatorul insa interpreteaza ca membrii trebuie sa primeasca drepturile dpar pe perioada cat au fost membrii ai sindicatului, adica un an sau doi pentru o parte dintre ei. Mentionez ca deciiza tribunalului, definitiva, nu mentioneaza asa ceva, membrii fiind parte in proces, fiecare. Ce trebuie sa facem, daca decizia este emisa chiar de oficiul juridic al intreprinderii? Este necesar sa solicitam ajutorul unui executor sau este si alta cale?
Cel mai recent răspuns: jordy7 , utilizator 16:43, 6 Mai 2010
Nu conteaza calitatea de membru de sindicat ci doar calitatea de angajat a fiecaruia pe intreaga perioada de 3 ani. Aceste drepturi au fost solicitate si acordate in considerarea raportului de munca, nu a calitatii de membru de sindicat.
Se poate solicita executarea silita prin executor judecatoresc.
Indreptati-va catre un executor deoarece oficiul juridic al societatii a interpretat gresit HJ.
Multumesc, ma simt mai bine.
S-a rezolvat! Oficiul juridic a inteles ca a procedat gresit. Va multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi banesti jordy7 jordy7 Sindicatul nostru are membrii din trei judete: Constanta, Ialomita si Calarasi. Am actionat in judecata Compania, pentru drepturi banesti, in judetul ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale restante roxanam77 roxanam77 Buna ziua, intrebarea mea este daca in nume propriu si personal pot solicita in instanta revendicarea drepturilor salariale bugetare, in urma ordonantelor de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde la o ... nikebela nikebela Buna ziua, va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde la o intrebare: un sindicat nu mai are numarul de 15 membrii necesar pentru a exista legal, nu ... (vezi toată discuția)