Marcel Mihalache 
	    	Avocat

Marcel Mihalache 
	    	Avocat	    

Marcel Mihalache 
	    	Avocat

Marcel Mihalache 
	    	Avocat	    

Dispozitiile art 16/7 nu sunt aplicabile in aceasta speta , daca s-au consemnat in rubrica ALTE MENTIUNI , intrucat administratorul a fost prezent la incheierea PV , tocmai prin faptul ca a onorat invitatia la sediul OJPC , PV intocmindu-se in acea zi in care v-ati prezentat dvs la sediul OJPC , deci erati de fata . Refuzul semnarii PV nu inseamna ca nu i s-a adus la cunostinta dreptul de a face obiectiuni ( era de fata la intocmirea PV ,
~ final discuție ~
 turkn	                   

Imi este neclara problema acestor mentiuni pe care contravenientul le poate face la intocmirea unui PV,eu ma refer aici la o amenda de circulatie ,in care pot ... (vezi toată discuția)
	                    turkn	                   

Imi este neclara problema acestor mentiuni pe care contravenientul le poate face la intocmirea unui PV,eu ma refer aici la o amenda de circulatie ,in care pot ... (vezi toată discuția)

IonutDragan	                   

Salutare, am si eu o nelamurire cu privere la o ameda pe care am primit-o. Dupa cum spuneam in titlu am primit o ameda, fara sa mi se intocmeasca proces verbal ... (vezi toată discuția)
	                    IonutDragan	                   

Salutare, am si eu o nelamurire cu privere la o ameda pe care am primit-o. Dupa cum spuneam in titlu am primit o ameda, fara sa mi se intocmeasca proces verbal ... (vezi toată discuția)

Oana310	                   

Buna ziua
Am primit un proces verbal de la o amenda fara semnatura mea, fara plic la posta. Eu nu fiind in tara nu am semnat primirea la acest proces verbal. ... (vezi toată discuția)
	                    Oana310	                   

Buna ziua
Am primit un proces verbal de la o amenda fara semnatura mea, fara plic la posta. Eu nu fiind in tara nu am semnat primirea la acest proces verbal. ... (vezi toată discuția)