avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire morala intre colegi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire morala intre colegi

Buna ziua.
Imi cer scuze daca n-am postat la categoria care trebuie...
Am urmatoarea problema:
Lucrez intr-o institutie publica de ceva vreme. De 3 ani, o colega (de birou) ma hartuieste moral in sensul ca nu pierde ocazia sa ma discrediteze in fata altor colegi, ma acuza de fapte si greseli pe care ea le face cu buna (sau nu) stiinta. Ba de curand imi trimite si mesaje (pe mobil) pe care eu le consider amenintari (de ex. "Nu ma mai urmari, vezi-ti de familia ta!")
Am discutat cu sefa directa, cu directorul, etc. care nu au gasit nici o solutie in cei 3 ani.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Exista o modalitate (temei legal) prin care institutia poate fi obligata sa ia masuri impotriva ei?
Daca colega este bolnava (ceea ce si banuiesc), ce se poate face? Are o obsesie ca o urmaresc, ca-i pun bete-n roate si nu o las sa lucreze...
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 06:14, 8 Aprilie 2010
Faceti un referat si inaintati-l conducerii institutiei...
Formulati plangere penala pentru calomnie si amenintare,impotriva colegei dvs.de munca la sectia de politie ,unde este arondat locul dvs.de munca.
In situatia in care nu puteti dovedi ,cu acte,martori,alte probatorii admise de lege,cele relatate,riscati ca aceasta sa se indrepte impotriva dvs.cu plangere penala pentru denuntare calomnioasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala gabrielag70 gabrielag70 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea problema: in urma cu 6 luni , in timp ce lucram la o institutie publica , s-a depus o plangere ( de ... (vezi toată discuția)
Plangere denuntare calomnioasa popmari popmari Buna ziua Va rog frumos daca ma puteti ajuta la o speta:- in aprilie 2010 a fost depusa impotriva mea o plangere penala pentru distrugere, tulburare de ... (vezi toată discuția)
Colegul de birou mi-a facut plangere penala riana01 riana01 Buna ziua, Am nevoie de un ajutor in cazul meu.Colegul meu de birou mi-a facut plangere penala pentru abuz in serviciu, deoarece la solicitarea unui sef ... (vezi toată discuția)