Hristos a înviat!
Vă rog frumos să mă ajutaţi cu un răspuns: un angajat a lucrat inclusiv în data de 09.04.2013. Cu 10.04.2013 au încetat raporturile de muncă. Contabilul spune că nu am procedat corect, trebuia să-i încetez contractul tot cu 09.04.2013 deoarece în programul dumnealui de contabilitate (Saga) data de 10.04.2013 rămâne neacoperită. Mă puteţi lămuri? Am procedat corect sau programul de contabilitate este deficitar?
Mulţumesc frumos
C.i.m. inceteaza la data expirarii perioadei de preaviz , in acest caz ... niciun act normativ nu prevede ca daca termenul de preaviz expira intr-o anumita data, incetarea c.i.m. are loc in urmatoarea zi sau data incetarii c.i.m. trebuie sa fie neaparat zi nelucratoare.
Incetare cim
dianapav
Buna ziua,
Data de incetare a unui preaviz pentru demisie este 31.08.2018. Este aceasta zi pontata, mai vine salariatul in 31.08.2018 la serviciu? Se opereaza ... (vezi toată discuția)
Data decizie
CROSETEL
Buna dimineata
Am si eu o nelamurire.Am un angajat care I-a expirat perioada de preaviz pe data de 08.04(ultima zi de lucru).Deci incetarea se face cu ... (vezi toată discuția)