Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 liana_lascu	                   

Un cetatean strain, casatorit cu un cetatean roman, si deci implicit rezident in romania, poate fi persoana fizica autorizata? (vezi toată discuția)
	                    liana_lascu	                   

Un cetatean strain, casatorit cu un cetatean roman, si deci implicit rezident in romania, poate fi persoana fizica autorizata? (vezi toată discuția)

darabontcsilla	                   

Buna ziua, as dori sa stiu, daca o intrep. individ. obligatoriuare numele persoanei, care o infiinteaza, sau, poate avea optiuni, ca si o firma tip srl.  ... (vezi toată discuția)
	                    darabontcsilla	                   

Buna ziua, as dori sa stiu, daca o intrep. individ. obligatoriuare numele persoanei, care o infiinteaza, sau, poate avea optiuni, ca si o firma tip srl.  ... (vezi toată discuția)

Gabriela Negrut	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii.
As vrea sa stiu, care este cea mai avantajoasa si in acelasi timp, legala varianta pentru o persoana ... (vezi toată discuția)
	                    Gabriela Negrut	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii.
As vrea sa stiu, care este cea mai avantajoasa si in acelasi timp, legala varianta pentru o persoana ... (vezi toată discuția)