avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatie PV amenda auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatie PV amenda auto

as dori sa aflu care ar putea fi cuantumul pentru cheltielile de judecata in cazul depunerii unei contestatii la un PV de amenda auto
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 18:38, 9 Februarie 2007
In speta cheltuielile de judecata se reduc la onorariul de avocat, iar cuantumul acestuia se stabileste in functie de mai multe criterii: experienta avocatului, complexitatea situatiei, cuantumul amenzii, sansele de castig, de situatia financiara a clientului etc.
in cazul in care, nu-mi angajej avocat?
Daca nu aveti avocat nu aveti cheltuieli. Plangerea este scutita de taxa de timbru.
potrivit art.36 din OG 2/2001.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot contesta o amenda contraventionala? dorub dorub In urma unei reclamatii, am avut control de la OPC.... Au fost gasite marfuri alimentare la comercializare, expirate, in valoare de 104,90 lei...incalcandu-se ... (vezi toată discuția)
Custodie george27 george27 ce suma de bani as avea nevoie pentru a deschide proces pentru custodia si pensia alimentara a copilului. (vezi toată discuția)
Recurs cheltuieli de judecatã - onorariu excesiv al apãrãtorului doru6 doru6 Am pierdut un proces si am fost obligat la plata cheltuielilor de judecata catre parat. Problema e ca mi se par exagerat de mari cheltuielile pe care le-a ... (vezi toată discuția)