avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta

De azi ma numar si eu in randul posesorilor amenzii de revinieta. Problema mea este urmatoarea: nu am semnat nimic, mi s-a comunicat verbal ca voi primi prin posta amenda si daca o platesc in 48 h am si o "reducere". Dar totusi nu trebuia sa semnez nimic, sa vad ce-mi scrie in procesul-verbal? Ma poate lamuri cineva?:P
E posibil sa primiti amenzi. Contestati-le in instanta, in ordinea in care sosesc, in termen de 15 zile de la comunicare, altfel riscati sa platiti sume uriase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.1) la data de 09.08.2020, o camera de rovineta m-am ... Popab45b09 Popab45b09 Bună seara.1) La data de 09.08.2020, o camera de rovineta m-am fotografiat. La data de 13.10.2020 s-ar încheiat proces verbal de contraventie. Legea scrie ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala si despagubiri rovinieta vrica vrica Stimati Domni Va rog sa ma ajutati In data de 22.07 a.c. la cutia de scrisori am primit urmatoarele: PV de constatare a contraventiei din 06.07.2011 in care ... (vezi toată discuția)
Og nr.2/2001 UTA IONEL UTA IONEL Ce se poate invoca in cazul in care organul constatator nu comunica procesul verbal de contraventie in termenul stabilit de OG nr.2/2001, respectiv intr-o luna ... (vezi toată discuția)