avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Ziua Mondiala a Cartii si a Dreptului de Autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Ziua Mondiala a Cartii si a Dreptului de Autor

Dragi prieteni,

Pe 23 aprilie este Ziua Mondiala a Cartii si a Dreptului de Autor, ocazie cu care voi organiza prima Conferinta Nationala a Editorilor din Romania. Vor avea loc diferite dezbateri pe teme de drepturi de autor, pe langa lansari de carte si autografe.

Va lansez invitatia de a participa la acest eveniment deosebit. Daca aveti o idee si vreti sa o expuneti (legata de dreptul de autor, bineinteles!), daca doriti sa luati parte la dezbateri sau doriti sa propuneti o tema de dezbatere, daca doriti sa aflati mai multe despre industria cartii in Romania sau, cine stie, daca va pricepeti la scris dar nu reusiti sa publicati, acum e momentul. Astept propunerile dumneavoastra la email lounge@talk4u.ro Vom studia cu atentie propunerile si va vom contacta pentru a stabili amanuntele colaborarii. Grabiti-va!
Multumim pentru invitatie!
Felicitari pentru initiativa si multumim frumos pentru invitatia dvs.:)

=D>=D>=D>
In sfarsit un eveniment interesant!
=D>
Succes!
:luck:
Cel mai interesant eveniment de pana acuma !
Multumesc mult pentru incurajari! Inseamna foarte mult si-mi dau putere sa merg inainte. Un astfel de eveniment inseamna un consum fizic si psihic foarte mare, de aceea intelegerea celor din jur este esentiala.

Alte discuții în legătură

Teme de dezbateri Talk Partners Talk Partners Voi organiza in curand un eveniment cultural si am nevoie de ajutor. Pentru a completa programul, as avea nevoie de inca 2 dicutii pe care sa le dezbatem in ... (vezi toată discuția)
Sinectico - intrunirea oamenilor de carte Talk Partners Talk Partners Sub Inaltul Patronaj al Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, Agenţia Literară Talk Partners organizează cea de-a doua ediţie a SINECTICO - ... (vezi toată discuția)
Aveti peste 30 de ani? poftiti la dans! :) tanguera tanguera Daca aveti peste 30 de ani si va place dansul, aveti ocazia sa participati la un concurs de dans organizat pentru categoria \"seniori\" in cadrul ... (vezi toată discuția)