avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prins fara permisul de conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prins fara permisul de conducere

Am fost si eu prins cu permisul suspendat .....nu am antecedente nu am fost baut am avut toate actele la masina , nu am depasit viteza legala, care sunt consecintele va cer un sfat
Domnule Estima pe raza judetului Olt miau ridicat permisul ca am trecut printre semibariere ..pe mine mau prins cu permisul suspendat in Bucuresti Judetul Ilfov nu stiu dak stii Dumneavoastra sub pod la Centru Comercial Europa ....si permisul din cate am inteles eu trebuia sa fie de mult timp la Udriste.
Eu am trecut printre semibariere in judetul Olt pe data de 18.08.2009 si la 2 luni dupa aceea ma prins cu permisul suspendat in Bucuresti ..si de atunci , tot sun la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea si imi zice mereu ca nu sa solutionat
@ CCrs123

art. 335 C.pen
...
(2) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale. Daca nu sunteti recidivist, nu ajungeti la inchisoare.

CCrs123 a scris:

Buna ziua. Dacă am permisul de conducere suspendat și am fost prinsă de poliție risc închisoare? Menționez ca sunt la prima abatere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa avocat Daniela Dinu Daniela Dinu In situatia in care s-a facut analiza singelui la IML cu valoarea alcoolemiei de 1,55 si s-a intocmit dosar penal ,cat credeti ca va fi taxa impusa de un ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu autovehicul neinmatriculat + numere false florinpopescu florinpopescu Buna ziua, Am fost prins acum doua saptamani circuland cu autovehicul neinmatriculat,si cu numere false. In anul 2001 am fost condamnat pentru furt la 1 an ... (vezi toată discuția)
Condamnat cu suspendare savarseste o alta infractiune Valentin15081984 Valentin15081984 As avea si eu o problema ,daka binevoiti sa imi raspundeti....anul trecut am fost condamnat la 1 an cu suspendare pentru conducerea pe drumurile publice a unui ... (vezi toată discuția)