avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sporurile aferente cartii de munca pentru pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sporurile aferente cartii de munca pentru pensionare

Buna ziua.

Imi puteti raspunde va rog la o intrebare?
Tatal meu iese la pensie in luna mai si nu reusim sa ii scoatem sporul de toxicitate deoarece nu se gaseste arhiva din anii 1973-1990.Unde am mai putea sa cautam acea arhiva pentru ca am tot umblat si totusi ea exista pe undeva.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 12:19, 9 Aprilie 2010
Este cam greu sa va dam indrumari exacte. Trebuie sa mergeti pe firul schimbarilor din acea firma, respectiv daca firma nu mai exista , arhiva a trecut in grija unui lichidator numit de instanta judecatoreasca in procesul de lichidare, iar ulterior acesta ar fi trebuit sa o depuna la Arhivele statului.
Din cate stiu, peste tot la Arhive exista o problema de spatiu si atunci este posibil sa fi fost gasite diverse locuri de arhivare.
Oricum statele de plata prin lege au un termen de pastrare de 50 de ani, deci ele sunt undeva, doar ca trebuie sa sapati pentru a afla unde si sa asteptati si pana cineva va reusi sa va scoata datele din aceste arhive.
Succes!
Este de sprijin daca cumva tatal dvs a pastrat fluturasi de salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare adeverinta grupa a ii-a de munca anterior anului 1990 MihaiCezar MihaiCezar Buna Ziua! Tatal meu a lucrat din 1973 pana in anul 2009 la o societate in Bucuresti in functia de vopsitor. Acum cand s-a apropiat vertiginos de iesirea la ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime Giuly21 Giuly21 Buna ziua,o matusa nu reuseste sa dea de sediul intreprinderii la care a lucrat acum vreo 25 de ani pentru a putea sa-si ia vechimea....din cate stim sediul ... (vezi toată discuția)
Adeverinta recunoastere grupa 2 de munca LefterCatalina LefterCatalina Buna ziua! Tatal meu a lucrat la o societate care s-a desfiintat. societatea a fost data initial unui lichidator, mai apoi s-a desfiintat. Arhiva nu se mai ... (vezi toată discuția)