avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare muncitor necalificat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare muncitor necalificat

Buna ziua, trebuie sa angajez un muncitor necalificat, care nu are nici un act de studii ( ma refer la clasele primare)- au fost arse.
Cand merg cu contractul la itm O sa mi-l preia fara copie dupa un act de studii?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 12:38, 9 Aprilie 2010
Pentru angajare ca muncitor necalificat nu va sunt solicitate niciun fel de acte de studii la ITM.
multumesc frumos
Pentru putin.
Succese!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura sau ceva de acest gen Doina Elena Doina Elena 1. In fapt, administratorul firmei pleaca o perioada din localitate. Are un magazin si o farmacie undeva la tara. Are un angajat si urmeaza sa mai angajeze pe ... (vezi toată discuția)
Litigiu in munca darmyna darmyna BUNA ZIUA, Voi incerca sa fiu cat mai explicita. In mare voi descrie problema mea. Lucrez la o firma de 20 ani. Ulterior am aflat ca in acte sunt trecuta doar ... (vezi toată discuția)
Studii necesare angajare Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, va rog un sfat, Pentru postul de muncitor necalificat, respectiv manipulant marfuri ce studii minime sunt necesare pentru a angaja o persoana? (vezi toată discuția)