avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu in munca

BUNA ZIUA,
Voi incerca sa fiu cat mai explicita. In mare voi descrie problema mea. Lucrez la o firma de 20 ani. Ulterior am aflat ca in acte sunt trecuta doar cu 10 clase. Cand am intrebat la RESURSE UMANE de ce asa? Mi s araspuns ca nu am depus actele. Apoi ca nu au facut inscrisul cei de la ITM. :(( Am dus dinou diploma de licenta , de la resurse mi s a spus ca nu o poate primi. Patronul a fost deacord cu asta,adica sa imi treaca studiile,era mirat de situatie. De la resurse i a transmis patronului ca nu poate ca nu are un post. Eu am inteles asta,dar vreau sa mi se consemneze ce este legal,adica sa treaca in acte studiile mele. Va intreb...,daca trimet o recomandata cu actele de studii pot sa spuna ca nu au primit? Tr sa apelez la serviciile unui avocat litigii munca pt a transmite aceste acte?
Cu respect.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:31, 7 Februarie 2015
In ce acte sa va mai treaca studiile respective ?

Incepand cu 01.01.2011, s-a abrogat Decretul nr.92/1976 privind carnetul de munca. Astfel spus, in carnetul de munca nu se mai poate face nicio inregistrare dupa 01.01.2011.
Ultima modificare: Luni, 19 Ianuarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sa se consemneze cumva...!? Nu mi se pare corect sa fiu trecuta cu 10 clase.Atat timp cat am depus acte. Acum mi se spune ca nu am depus.
Si...sa inteleg ca nu pot face nimic in aceasta privinta? Va multumesc pt atentie si raspuns.
Nu mai are unde sa se faca o astfel de inscriere. La dosarul dvs de personal poate fi depusa copie de pe diploma de licenta.
Incepand cu ce an ar fi trebuit sa va treaca studiile. Ocupati un post pentru care conditia este ocupare este cu studii superioare?

Alte discuții în legătură

Carte de munca - itm refuza eliberarea cesar vascocenco cesar vascocenco Buna ziua, Numele meu este Cesar Vascocenco si imi permit sa va scriu acest mail deoarece am gasit adresa dvs. pe internet pe un site ... (vezi toată discuția)
Studii in carnetul de munca mariusica1 mariusica1 In anul 2005 am terminat facultatea. M-am angajat in noiemb 2005.Am adus diploma de licenta dar in cartea de munca figureaza tot adeverinta. In anul 2009 am ... (vezi toată discuția)
Neclaritati contract individual de munca mihai_2010 mihai_2010 Buna ziua Speta ar fi urmatoarea: Lucre la o firma din 1 decembrie 2009, insa pe contractul individual de munca este trecuta data de incepere 1 februarie ... (vezi toată discuția)