avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete de masa

lucrez la o firma de distributie si acuma inainte de sarbatori,adica pasti ,ne-au dat 20 de bonurila 8,72tichetul dupa care m-am dus sa-mi dea restul de bani.de aici reiese ca contra valoarea bonurilor ni sa retinut din salar,in plus ni le-au dat stampilate si ne obliga sa cumparam numai din magazinele lor unde nu gasesti tot ce vrei si ni se retine garantie 10%din salariu.unde as putea sa ma adresez pentru a vedea daca procedeaza legal.vas multumi daca m-ati putea ajuta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 9 Aprilie 2010
Tichetele de masa pot fi utilizate in unitati de alimentatie publica, cantine-restaurant, bufete, cu care unitatile emitente au contractat prestarea serviciilor respective.

Unitatile emitente au obligatia de a transmite angajatilor lista unitatilor de alimentatie publica corespunzatoare retelei utilizate, la care salariatii pot folosi tichete de masa. La stabilirea acestor unitati vor fi avute in vedere calitatea serviciilor si un nivel cat mai redus al preturilor prin practicarea unor adaosuri comerciale minime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa danacalugar danacalugar buna ziua sunt administratorul unei firme de catering si sunt in negociere pentru un contract de furnizare masa zilnica angajati. potentialul client doreste ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa stampilate crisutoma crisutoma Buna ziua! Am o mare nelamurire: firma la care lucrez are ca activitate comercializarea produselor alimentare si nealimentare ofera bonuri de masa. ... (vezi toată discuția)
Nr. de tichete de masa ce poate fi acordat angajatilor sonder sonder Buna Ziua Care este nr de tichete de masa care poate fi acordat angajatilor,si care este legea care reglementeaza acest domeniu.Acestea(bonurile),nefiind ... (vezi toată discuția)