avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reorganizare judiciara a unei societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reorganizare judiciara a unei societati

Ce inseamna reorganizarea judiciara a unei societati comerciale in sensul art.60.-(2) al Legii 53/2003
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 18:21, 11 Aprilie 2010
In procedura de insolventa, debitorul poate propune un plan de reorganizare a societatii, plan care va fi analizat de catre creditori si care poate fi aprobat de judecatorul sindic pentru redresarea societatii. In perioada cat functioneaza in conformitate cu acest plan - societatea este in reorganizare judiciara.
Reorganizarea judiciara si falimentul sunt reglementate de Legea 85/2006 privind procedura insolventei .
In acest caz concedierea salariatilor unei societatati pentru care s-a declansat procedura insolventei se poate face doar cu un preaviz de 15 zile si atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala in insolventa ionii ionii Societatea la care lucrez este in insolventa de aprox 4 luni,respectiv din luna septembrie 2010.incepand cu luna februarie 2011 administratorul judiciar a ... (vezi toată discuția)
Insolventa Barabas Reka Barabas Reka As dori sa vad niste pareri in legatura cu insolventa, de fapt intrebarea ar fi care situatie este mai avantajoasa pentru o societate, daca introduce firma ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventa ginnyy ginnyy Am un colaborator impotriva caruia s-a deschis procedura insolventei si i-a fost admins planul de reorganizare. Potrivit contractului pe care il am cu acesta, ... (vezi toată discuția)