M-am "zapacit" incercand sa aflu misterele declaratiei 101.Am depus declaratia pana pe25.02.2010 dar acum constat ca undeva am gresit.Trebuie sa depun rectificativa, dar nu stiu daca si acum o intocmedc bine.Am urmatoarea speta :
Trim I= 500 impozit pr
Trim II =2000 impozit pr
Tim III=1625 impozit minim
Trim IV nu am declarat nimic prin decl 100. La sf anului 2009 am pierdere cumulata. Impozitul minim anual coresp. =4333
La R24 in declaratie ce se trece ? Ch cu impozitul pe profit in cazul meu care ar fi?
In rulaju contului 691 am ch cu Impozitul impozitul Trim I-III =4125+ Ch cu Impozitul Trim Iv 1625
Dupa completarea decl 101 in varianta mea i-mi da impozit de recuperat 875 , atunci rulajul contului 691 nu se reduce?
L CAP II R1 daca am pierdere se trece 0 ?
Va multumesc
Daca nu am depus bilantul trebuie sa modific balanta lunii decembrie (adica ch cu ip)ca sa intocmesc bilantul corect?Ce sfat imi dati nu m-am izbit niciodata de aceasta situatie!
Declaratia 101
STEFAN ALINA
Stiu ca e depasit deja subiectul. Am facut declaratia 101 dar am o vaga impresie ca am gresit . Nu imi este clar care este suma de recuperat corecta. Am urm ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101
previas
profit anual 549
impozit pe profit 88(la rd.24 se trece doar acesta sau toata cheltuiala cu imp minim?)
trim 1 pierdere
trim 2 pierdere achitat 1083 ... (vezi toată discuția)