avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... postari pe blog
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

postari pe blog

Doresc sa organizez concursuri pe blog-ul meu si as vrea sa stiu din punct de vedere legal cum ar trebui sa il organizez.
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 14:38, 11 Aprilie 2010
La ce fel de concurs va referiti?
Blog-ul se adreseaza copiilor si parintilor in general.
Am gasit cativa sponsori, care ar putea sa ofere premii.
Concursurile se vor adresa copiilor si uneori mamicilor.
Exemple: cea mai frumoasa paza - tema Copilarie, premiul o sedinta foto intr-un parc (pt copii), un alt concurs ar putea fi pentru mamici, cea mai sanatoasa reteta - tema Sunt Mamica - Sunt Femeie, premiul ar putea fi o sedinta la un salon de infrumusetare
Nefiind vorba de un joc de noroc, trebuie sa publicati conditiile participarii la concurs (de exemplu: cine poate participa, cu ce fel de materiale, modul in care se poate inscrie, termenul limita, modalitatile de trimitere a materialelor, ca orice, cine se inscrie prin trimiterea unor materiale renunta la dreptul lui de a va actiona in judecata, daca nu castiga nimic si alte conditii pe care le considerati necesare). Pe langa toate aceste trebuie sa documentati primirea materialelor cu care se participa la concurs (o tabela cu intrari, de la cine, ce, la ce data/ora) precum si procesul de selectie (cum ati ajuns la castigatorii concursului) si, in sfarsit sa publicati cine a castigat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Câștigãtor descalificat ? adrian12 adrian12 Am participat la un concurs si am fost anuntat castigator. A fost si o premiere unde s-au citit castigatorii. A existat si un regulament. Am primit pe email ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor Costantinescu Costantinescu acum cateva luni am participat la un concurs de fotografie si am castigat locul 1 la care trebuia sa primesc 300 de dolari premiu. eu si ceilalti concurenti ... (vezi toată discuția)
E legal un concurs cu tragere la sorti pe blog? krystyana84 krystyana84 Buna seara. Detin un blog pe care obisnuiam sa ofer premii constand in produse(cu valoare mica spre foarte mica) cititorilor. Astazi dau peste un articol in ... (vezi toată discuția)