avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... pasi necesari spre vinzare societate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

pasi necesari spre vinzare societate

care sunt metodele de cesionare a unei societati/.?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:12, 11 Aprilie 2010
Cesiunea partilor sociale si inregistrarea la ORC, predarea documentelor societatii catre noii/noul asociati(t).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinregistrare cesiune la reg com pkey pkey Am si eu o intrebare. Am avut un SRL in care eram asociat unic. Am cesionat-o cuiva am facut cesiune parti sociale, decizie asociat unic .....etc, proces ... (vezi toată discuția)
Cesionare ! ajutor ! algora algora Cum spuneam si ieri, anul trecut am cesionat o firma cu mai multe credite la banci , nu datorii. Totul era la zi pana in momentul cesionarii. Noii asociati au ... (vezi toată discuția)
Schimbare asociat unic si administrator la srl tudor84 tudor84 buna ziua.sunt asociat unic si administrator al unui srl-d si doresc sa predau ambele functii altei persoane deoarece nu pot lua indemnizatia pt cresterea ... (vezi toată discuția)