avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despartire concubinaj 7 ani...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despartire concubinaj 7 ani...

asi avea o intrebare...
am trait impreuna cu cineva 7 ani in concubinaj...
intrebarea ar fi urmatoarea:
se imparte bunurile mobile si imobile ce am capatat in acest ani, sau nu.
Putem vorbi de bunuri imobile si mobile proprietate personala si proprietate firma in care sunt singur sau cu un asociat proprietar.
poate sa aiba pretentii fosta concubina asupra bunurilor proprietate juridica unde sunt asociat?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 17:08, 11 Aprilie 2010
bunurilor dobindite in perioada concubinajului nu li se aplica reglementarile legale ale bunurilor dobindite in timpul casatoriei. fiecare, din concubini trebuie, sa dovedeasca cota de contributie aport la dobindirea fiecarui bun in parte. actele de provenienta sint foarte importante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj mariaburete mariaburete DACA SE CONVIETUIESTE IN CONCUBINAJ ,5 ANI DE ZILE ,CARE SANT DREPTURILE PARTILOR IN CAZ DE DESPARTIRE? VA MULTUMESC! (vezi toată discuția)
Mostenire concubina?? raduonline raduonline Salut am o nelamurire. Daca am trait in concubinaj cu o doamna vreo zece ani am si un copil de la ea, dupa care m-am despartit de ea. Am cunoscut o alta femeie ... (vezi toată discuția)
Concubinaj gurita30 gurita30 Am trait 25 ani in concubinaj,din cauza situatiilor si batailor pe care mi le-a administrat concubinul,l-am parasit.Am avut o societate impreuna,am avut toti ... (vezi toată discuția)