avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 119 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit

Buna ziua,

As avea o intrebera legata de impozitul minim. Firma infiintata in martie 2010 plateste impozit minim in 25 aprilie? Pana acuma nu a avut nici un venit.

Va multumesc anticipat,
Sorina Popescu
In acest caz,firma fiind infiintata in 2010,va fi scutita /2010 de plata impozitului minim.,dar nu si de plata impozitului /profit in caz ca va avea profit si impozitul pe profit va fi mai mare decat impozitul minim.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit microintreprindere MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna seara, va rog sa \" ma luminati\" cum calculez impozitul minim la o firma infiintata in oct.2009. Dupa parerea mea, ;) , deoarece imp.pe profit (16% )ar ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii se depun pt o firma nou infiintata fara activitate? ContSters138604 ContSters138604 Buna ziua! Pe 23 martie 2010 mi-am deschis o societate, platitoare de TVA, fara angajati, unic administrator si asociat. Avand in vedere ca inca nu am avut ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata si cu regim derogatoriu korinutaa korinutaa buna ziua! am si eu o nelamurire, daca ma puteti ajuta va rog o societate a obtinut suspendarea activitatii incepand cu 01.05.2009, ulterior si regimul ... (vezi toată discuția)