Ec.Angelica-Ana  Pop  
	    	Contabil

Ec.Angelica-Ana  Pop  
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 MOCANU DOINA	                   

Buna seara, va rog sa \" ma luminati\" cum calculez impozitul minim la o firma infiintata in oct.2009. Dupa parerea mea, ;) , deoarece imp.pe profit (16% )ar ... (vezi toată discuția)
	                    MOCANU DOINA	                   

Buna seara, va rog sa \" ma luminati\" cum calculez impozitul minim la o firma infiintata in oct.2009. Dupa parerea mea, ;) , deoarece imp.pe profit (16% )ar ... (vezi toată discuția)

ContSters138604	                   

Buna ziua!
Pe 23 martie 2010 mi-am deschis o societate, platitoare de TVA, fara angajati, unic administrator si asociat. Avand in vedere ca inca nu am avut ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters138604	                   

Buna ziua!
Pe 23 martie 2010 mi-am deschis o societate, platitoare de TVA, fara angajati, unic administrator si asociat. Avand in vedere ca inca nu am avut ... (vezi toată discuția)

korinutaa	                   

buna ziua!
am si eu o nelamurire, daca ma puteti ajuta va rog
o societate a obtinut suspendarea activitatii incepand cu 01.05.2009, ulterior si regimul ... (vezi toată discuția)
	                    korinutaa	                   

buna ziua!
am si eu o nelamurire, daca ma puteti ajuta va rog
o societate a obtinut suspendarea activitatii incepand cu 01.05.2009, ulterior si regimul ... (vezi toată discuția)