o societate comerciala inchiriaza un spatiu de la o persoana fizica pt a-si desfasura activitatea. folosinta spatiului este perturbata de vecinul de la etajul superior care in nenumarate randuri inunda spatiul inchiriat de catre societate. administratorul societatii s-a oferit de multe ori si a suportat cheltuielile intervenite pt reparatii, tocmai pt a nu mai exista probleme. dar acest lucru se intampla din ce in ce mai des, deteriorandu-se astfel tavanul. in acest caz administratorul doreste sa faca o actiune in justitie pt a se rezolva incidentele aparute.
intrebare: ce cai de adresare in instanta are chiriasul si ce ar trebui sa faca el? trebuie tras la raspundere si proprietarul?
multumesc anticipat.:-/
Ba nu.... vecinul e paratul:D
Chiriasul il poate actiona prin intermediul actiunilor posesorii. Asta ar fi o cale.
Alta ar fi despagubiri, daune - 998 Cc.
Cum eu sunt reclamantul, chem pe cine vreau:P
Daca dai vina pe al de sus, cheama-l in garantie.
Sau ma judec cu amandoi... si e mai bine asa; ma scutesti de un proces ulterior:D
Inundat de vecin
adrianagropo
Buna ziua! Am si eu o problema : acum cam vreo 3 luni am fost inundata de vecinul de deasupra, pe o portiune nu foarte mare de tavan din baie, din cauza unei ... (vezi toată discuția)