avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 3 CITATII
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

3 CITATII

Buna,

:O Vreau sa intreb si eu daca este normal sa fii chemat de "n" ori la politie, sa dai declaratii peste declaratii, pentru faptul ca ai cumparat un telefon mobil (care s-a dovedit a fi furat). X-(

Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Nickyta , utilizator 22:31, 19 Februarie 2007
Angajati-va un avocat si mergeti cu el.
N-o sa mai faca misto.
Nu prea stau bine cu banii......cam cat costa sa te reprezinte un avocat?!:-/
Multumesc
Am si eu o curiozitate la cazul tau. Cum a ajuns politia la la tine, ca doar ai spus ca lai cumparat din targ? Nu te impacienta prea tare, sunt tactici de intimidare care le folosesc, in general, pe oameni care nu sunt certati cu legea. Sa ai grija sa nu iti schimbi declaratia.
Cum au ajuns la mine? dupa numarul de telefon ... au nu stiu ce program prin care verifica toate telefoanele furate dupa serie, si poate sa vada si ce numar de telefon se foloseste in acel telefon (nu conteaza daca este cartela sau abonament)...si uite asa m-am trezit sunata si invitata la politie...si dupa aceea o citatie si inca o citatie....acum sunt chemata a treia oara...nu stiu ce sa fac, imi este frica sa nu imi faca vreo "manarie"....am dat declaratie, m-au amprentat, m-au fotografiat....parca eram un criminal in serieX-(...si ma tot cheama...eu ma intreb pana cand, ce au de gand?!:((
Si totusi nu mi-a raspuns si mie nimeni la:
cam cat costa sa ma reprezinte un avocat? :-/
la poligraf se ajunge asa usor? adica nu trebuie sa faci ceva mai grav sau sa ai cazier ca sa ajungi pe acolo? :-/

Alte discuții în legătură

Explicati-mi va rog ce se poate intampla floricica_1986 floricica_1986 am sa va spun povestea pe scurt... prin luna martie am fost la un chef impreuna cu o prietena de-a mea. de la acel chef a disparut un telefon... Noi am fost ... (vezi toată discuția)
Poligraful -admis sau nu? anonim anonim Va rog sa-mi raspundeti daca testul poligraf e admis ca proba in proces.Multumesc! (vezi toată discuția)
Furt alex10 alex10 Salut! Am o problema. In urma cu 10 luni,impreuna cu un prieten am furat o geanta de la o femeie,iar acum mi s-a dat citatie sa merg la politie,am mers si mi ... (vezi toată discuția)