In urma unui conflict cu un politist, acesta m-a dat in judecata si am primit un an si 6 luni cu suspendare si trebuie sa-i platesc daune morale in valoare de 4000 lei.
Am 23 de ani si nu lucrez nicaieri, sunt student si intretinut de parinti.
Cum mi se poate impune sa platesc acesti bani daca nu am niciun venit propriu?
De asemenea, mai am de platit si vreo 20 de mil amenzi luate pe tulburarea linistii publice. Acestea se prescriu cumva?
Va multumesc anticipat!
Normal ar trebui sa plateasca nu sa isi gaseasca scuze pentru fapte pe care a recunoscut cu nonsalanta ca le-a comis.
Da pate,aici nu este vina lui,ci a statului
El este precum cel care si-a omorat ambii parintii si apoi, in instanta a cerut clementa pentru ca a ramas orfan
Buna seara! Puteti sa fiti executat silit pana la prescriptie. Poate doriti sa cumparati niste bunuri pe numele dvs. Cel mai bine este sa va achitati datoriile.
Bună ziua, în urma unui mic accident, vătămare din culpă, victima nu vrea sa depună plangere asupra mea, vrea doar sa - i plătesc tratamentul. Ce trebuie sa fac în acest caz?
Daune morale
eu_craciun
buna ziua, am un var care a pierdut un proces in penal si a luat doi ani cu suspendare si trebuie sa plateasca daune morale, daca nu plateste ce se intampla ... (vezi toată discuția)