avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Script ref. reclame
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Script ref. reclame

Imi putei perimte, va rog, sa scriu si sa accesez forumul fara sa arunc laptop-ul pe fereastra. Va rog?
Reclama care, mai nou, apare pe toata pagina cu redirectionare catre locul unde doresc sa ajung (linkul), ma anunta ca ori astept 15 secunde (un flash foarte complex la deodorant...15 secunde sa il savurez, e perfect) ori apas link-ul prezentat pentru a ma trimite unde vroiam initial sa merg (implicit admitand ca NU ACOLO VROIAM SA FIU).
Nu m-ar deranja daca ar si funciona scriptul care ”retine” unde vroiam initial sa merg.
Apas link-ul ma trezesc pe prima pagina, e o minune a tehnicii si a factorului alea ca pot scrie acum msg de fata.

Dpmdv puteti face reclama cat doriti, sa atingeti culmile fericirii si abundentei astfel, pe mine ma intereseaza sa nu ma irite reclamele, atata tot.

Cu stima,

A.T.
Ce inseamna "script"?
Reclama o sa dispara sau deja a si disparut, dar laptopul e bine sa ramana.......
Script-ul este un cod implementat in sursa paginii (click dreapta pe pagina si alegeti view source)
In mod normal retine locatia unde s-a dorit sa se ajunga si in momentul in care accesati linkul care in mod normal inchide pagina cu reclama sa redirectioneze la locatia destinatie.

Solutie temporara...refresh sau F5 pe pagina cu reclama sa ajungeti la destinatie, nu apasati link-ul de redirectionare...
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian, Avocat
Buna ziua.

Scuze pentru intamplare, se va remedia in cursul zilei de astazi.

Sincer, va inteleg iritarea, dar sunt putin nedumerit cu privire la tonul dvs. Greseli se mai intampla peste tot. Daca nu v-ati convins pana acum de buna noastra credinta, atunci probabil ca orice as spune eu acum n-ar avea niciun efect.

Acest site functioneaza in mare parte datorita publicitatii. Nu cred ca v-am agasat cu publicitate intruziva pana acum.

O zi frumoasa in continuare.
Stimate domn,

Circul in comunitatea Avocatnet de o perioada destul de indelungata, in cuprinsul careia am avut de a face cu publicitatea afisata pe acest site.
Au fost situatii in care au fost probleme de navigare pe site datorita reclamelor tip drop-down si mai multe, drop-down care acoperea butoanele de acces in anumite categorii ale formului.
Niciodata nu am considerat acest aspect ca fiind o problema majora, iar pentru tonul din cuprinsul postului initial imi cer scuze deoarece intentia mea nu a fost aceea de a ofensa.
Sunt absolut convins de faptul bunei credinte si de aceea am ales sa postez, doarece am incredere si in faptul ca problemele semnalate in site se vor remedia.

Puneti la dispozitia utilizatorilor un serviciu de calitate care, stiu, exista tocmai datorita ajutorului de care beneficiati prin faptul existentei publicitatii.

In aceeasi oridine de idei, prezenta publicului este absolut necesara, in aceeasi masura ca si publicitatea.
Va multumesc pentru raspuns, va multumesc pentru faptul ca veti lucra la remedierea situtatiei si pentru rabdarea acordata.

Cu stima,

A.T.
Asa cum am promis, problemele s-au rezolvat. Ne cerem inca o data scuze pentru situatia aparuta.

Bineinteles, fiecare e liber sa spuna ce vrea despre acest site. Dvs. vad ca ne comparati cu circul. :), fapt la care nu prea am ce sa comentez. Ma gandesc totusi ca ar fi bine sa acceptam intr-o zi toate lucrurile care se intampla pe alte siteuri si probabil ca atunci am fi circul cu adevarat.

Bannerele de care vorbiti dvs (overlayer se numeste procedeul respectiv, prin care bannerul se expandeaza atunci cand utilizatorul trece cu mousele deasupra lui) exista de ani de zile. Mi-e greu sa cred ca nu le-ati vazut pana acum si in alte locuri.

Si prin implicarea Avocatnet.ro (si a mea personal) intr-o asociatie care se cheama IAB Romania, in Romania au aparut de vreo 3 ani standarde care obliga siteurile sa nu afiseze bannere care "fac ceva" fara actiunea utilizatorului. Bannerele de care vorbiti dvs. se expandeaza doar daca mergeti cu mouse-ul deasupra lor. In trecut, procedeul era diferit, iar bannerul se misca singur, fara vreo actiune a utilizatorului. Tot de 3 ani, in Romania nu mai exista bannere care canta sau scot sunete fara actiunea utilizatorului, etc.

Noi respectam standardele IAB Romania si, chiar daca credeti altceva, suntem unul dintre siteurile cele mai decente cand e vorba despre intruziunea publicitatii online.

Va inteleg insa supararea. Presupun ca e o reactie emotionala. Si eu patesc astfel de lucruri.

O zi frumoasa in continuare.

Alte discuții în legătură

Modificari 1 octombrie 2009 pianistul pianistul Cateva modificari in forum - am grupat o serie de link-uri "ratacite" prin forum - un mic redesign la calea de forum (site path sau breadcrumbs) - cautarea ... (vezi toată discuția)
Scuze pentru problemele legate de reclamele intruzive din forum Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, Scuze pentru problemele legate de cele doua bannere intruzive: cel de la Altex si cel cu Gilette. Maine rezolvam problema. O seara frumoasa ... (vezi toată discuția)
Directionare prin link-uri de pe un site kitiutza kitiutza Este legal sa postez pe un site un link sau mai multe link-uri fara a cere acordul proprietarului site-ului la care face referire acele link-uri? (vezi toată discuția)