avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Rezolvare reclamatii magazin avocatnet
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Rezolvare reclamatii magazin avocatnet

Doamnelor, domnilor, dragilor de la avocatnet,
Toata stima pentru site, toata furia pentru magazinul online si modul de tratare a clientului.
Ce se intampla :
- comand online un set de 8 carti in 2 feb 07,
- primesc un e-mail cu (virgula ) confirmarea primirii comenzii in aceeasi zi,
- in 5 feb trimit un e-mail catre website@avocatnet.ro (pentru ca nicaieri in pagina magazinului nu e trecuta o adresa de contact pentru clienti) in care cer modificarea datelor de facturare,
- nici un raspuns,
- in 6 feb retrimit e-mailul catre aceeasi adresa, evident fara rezultat,
- in aceeasi zi mai trimit acelasi e-mail si catre clienti@avocatnet.ro, tot fara rezultat,
- in 7 feb primesc un e-mail de notificare cu livrarea coletului,
- in disperare de cauza pun mana pe telefon si rezolv problema cu factura si o cert pe domnisoara de la relatii cu clientii pentru lipsa de raspunsuri,
- raspunsul domnitei :" Colega care raspunde e plecata din firma, bla, bla",
- soseste si coletul, dar cu 4 carti in loc de 8, fara sa ma anunte nimeni de acest fapt, nici macar telefonic ( si vorbisem cu 2 zile mai devreme cu o domnita de la clienti ),
- in 12 feb mai scriu un e-mail cu o reclamatie privind lipsa celor 4 carti si a raspunsurilor, catre website@avocatnet.ro, clienti@avocatnet.ro si magazin@avocatnet.ro, evident fara raspuns,
- daca am vazut lipsa de reactie m-am plans intr-un e-mail d-lui Alin Popescu - seful dvs si urmatorilor
bogdan.popa@softhost.ro,cristina@legalnet.ro,
- in aceeasi zi domnia sa imi raspunde ca va rezolva cumva problema,
- iata ca in azi inca n-am primit nici un raspuns, nici o scuza.

Cum pot domnilor sa va trezesc ? Trebuie sa ma plang Oficiului Consumatorilor, sa postez povestea asta pe toate forumurile de business din tara asta ?

Succese nebanuite !
Silviu Nita
Cel mai recent răspuns: durusoctavia , utilizator 12:51, 5 Martie 2007

d-le Popescu, daca nu era mesajul meu ... rotitele nu incepeau sa se invarta. Exista un singur mesaj de la admin care nu satisfacea pe nimeni si atat. In felul acesta li s-a atras atentia colegilor dvs. sa aiba mai multa vigilenta si mai mult respect fata de clienti. S-au adus explicatii suplimentare. Clientul s-a simtit respectat. A scazut probabilitatea sa mai apara un caz asemanator si colegii dvs. vor fi mult mai receptivi de acum inainte la e-mail-urile clientilor.

Cred ca aici merit niste multumiri si de la dvs. si de la clientul dvs.

In al doilea rand draft-ul cu actiunea in justitie l-am scris pt. amuzament. Credeam ca clientul dvs este jurist si va "gusta" gluma cu iz juridic. :)
Actiunea este admisibila, in opinia mea.
Fiind o obligatie de a face, actiunea era succesibila de daune cominatorii si de amenzi civile aplicabile debitorului (pt. intarzierea de a-si executa obligatiile stabilite prin hotarare judecatoreasca) aplicate cumulativ.
Contractul ivit se supunea prevederilor legii 469/2002 privind intarirea disciplinei contractuale.
Prin urmare ceea ce am scris eu acolo, chiar daca era scris in graba si spre amuzamentul meu si al colegilor, era pe deplin aplicabil.
Bineinteles, dvs. puteti avea o parere contrara.

Si, in definitiv, nu asta e unul din scopurile forumului: sa ajutam pe altii sa-si cunoasca drepturile si posibilitatile puse la dispozitie de legiuitor ?? :D

PS: payback-ul pt. admin era, de fapt, pt. dvs, d-le Popescu. La inceputurile mele pe acest forum ati speculat o greseala a mea si m-ati jignit. Nu m-am suparat rau.... deoarece "sutul" a fost un pas inainte. Am iertat dar nu am uitat. :P

Mai mult, vroiam o revansa "juridica" dar oportunitatea imi este refuzata deoarece dvs ocoliti forumul.

Eu va astept pe la sectiunile de civil. ;)
Stimati domni,
Nu voi mai insista cu toate detaliile, cert este ca am ajuns la o intelegere cu cei de la avocatnet. Comanda nu poate fi onorata in intregime, dar macar am primit raspunsuri la multele intrebari. Consider ca am stins "conflictul".

Despre afirmatia mea cum ca d-soara Mihaela a mintit, tin sa-mi cer scuze pentru duritatea mesajului, dar la momentul respectiv primisem de la editura in cauza confirmarea ca volumul cautat de mine este in stoc. In convorbirea telefonica avuta cu d-soara Mihaela am aflat ca editura a dat acelasi raspuns pozitiv unei colege de-a dvs iar Mihaelei unul negativ. La vremea respectiva, avand in vedere nemultumirea fata de avocatnet, am presupus gresit ca cei de la editura stiu ce vorbesc iar cei de la avocatnet nu. De-aici si regretabila mea afirmatie.

Nu tin sa dau lectii de vanzare-cumparare, dar si eu sunt furnizor si se-ntampla sa am preturi mai mici la vanzare decat furnizorul meu. Nu pentru toate item-urile dar la multe pentru care am volume mari de vanzari.

Nu pot si nu doresc sa ma pronunt despre activitatea oamenilor din avocatnet si nici nu e normal sa generalizez. Sunt bucuros ca lucrurile se schimba in bine la avocatnet pe partea de vanzari/relatii cu clientii ( cel putin asta am inteles ).

Tin sa-i multumesc d-lui "Gavril" pentru mesaje, caci fara "focul" starnit de dansul, sincer, nu cred ca lucrurile s-ar fi miscat la fel de repede. Nu vreau totusi sa intru in "meciul" din dansul si admini.

Tin sa multumesc si d-lui Popescu pentru ca a tratat cu toata seriozitatea problemele ivite si lucrurile s-au rezolvat in final.

Numai bine,
Silviu Nita

"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." W. Clement Stone
Multumesc pentru mesaj. Ma bucur sa aud ca s-a rezolvat problema. E o lectie in plus pentru noi si presupun ca data viitoare o sa reusim sa reactionam mai bine. Mult succes in continuare.

Gavril, imi pare rau daca te-am jignit cu ani in urma. Nu stiu despre ce era vorba, dar nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni pe forum, si nu cred ca mi-am asumat vreodata rolul de stapan de forum. Am avut, in tinerete, ca toata lumea, accese de cunoastere absoluta. Ma gandesc ca ne-om fi intalnit in unul dintre acele momente.

Nu ocolesc Forum-ul. Recunosc, nu intru foarte des. Insa, de cele mai multe ori, nu am capacitatea de a raspunde la intrebarile postate de unii utilizatori. De cativa ani fac mai degraba administrarea afacerii care este acum Avocatnet.ro si mai putin drept si consultanta. Prin urmare, mi-e teama ca raspunsurile si implicarea mea in forum ar fi mai degraba de natura sa incurce oamenii si nu sa ii ajute.

O seara buna.

apreciez sinceritatea din raspunsul dvs.
scuze acceptate !

peace !

Interesanta situatie. Ma abtin de la comentarii. #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Premiile concursului din perioada 07 - 14.05.2007 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 14 mai ... (vezi toată discuția)
Mesaje private Gabriela Mihai Gabriela Mihai Cred ca nu se trimit mesajele private de la mine. Am incercat catre Andreea Lisievici si nu arata ca s-ar fi trimis. (vezi toată discuția)
premiile concursului din perioada 04 - 11.02.2008 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 11 februarie ... (vezi toată discuția)