avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare contract de c-v
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare contract de c-v

O judecatoare a anulat un contract de v-c pentru lipsa pretului din contractul de mandat , se poate asa ceva , ati mai intalnit asemenea situatii
multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: odille , utilizator 21:17, 13 Aprilie 2010
Daca nu s-a specificat pretul care trebuia obtinut, inseamna ca a fost mandat comercial general.
Contractul de V/C nu putea fi anulat pentru acest motiv.
Oricum, exista cai de atac si instante de control.
Aici e ...ceva mai mult decat ni se spune.

Mandatara a incheiat actul cu sine insasi (si-a vandut ei ceea ce trebuia sa vanda?) sau a vandut unei persoane pe care tot ea o reprezenta (dubla reprezentare) ?

Nu se putea pronunta o astfel de solutie doar cu argumentul ca pretul nu fusese stipulat in procura. Mai trebuie ceva ...
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
romascanu, moderator
mandatara a vandut terenul unei societati comerciale
romascanu a scris:

Aici e ...ceva mai mult decat ni se spune.

Mandatara a incheiat actul cu sine insasi (si-a vandut ei ceea ce trebuia sa vanda?) sau a vandut unei persoane pe care tot ea o reprezenta (dubla reprezentare) ?

Nu se putea pronunta o astfel de solutie doar cu argumentul ca pretul nu fusese stipulat in procura. Mai trebuie ceva ...

asa gandeam si eu.. e mai mult decat ni se spune
Si nu era nici o legatura intre mandatara si soc. com. ...a gasit-o prin mica publicitate !?

Ati intrebat daca "se poate asa ceva" (intrebare dupa care "ma dau in vant", ca de putut se cam poate orice, mai ales prin instante).
Eu am inceput sa va sugerez cam in cazuri se poate.
Daca doriti sa discutam cu folos incercati sa scrieti mai mult de trei cuvinte...peste ce am ghicit noi.
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
romascanu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu procura notariala tibors tibors 1 - Avand procura notariala de vanzare din partea proprietarului, fara nicio limitare ca timp sau persoane, pot sa-mi vand mie acea proprietate ? 2 - Pot ... (vezi toată discuția)
Procura notariala cielodellasera cielodellasera Buna seara. As dori sa stiu daca este valabila si legala o procura notariala prin care o persoana este imputernicita sa vanda un imobil inclusiv sie insasi. Va ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta - anularea titlului de proprietate si, implicit, a actului de vanzare-cumparare mihail123 mihail123 Buna ziua, Un teren a fost instrainat acum ani de zile printr-o [b]procura cu drepturi depline (inclusiv vanzare)[/b]. In procura este trecuta [b]o suma ... (vezi toată discuția)