avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... curs de igiena
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

curs de igiena

Buna seara!
Daca fac un curs de igiena la societatea la care sunt incadrata si este platit de aceasta, in cazul in care voi demisiona mi se vor retine banii pe curs?
Cum e mai bine:sa il platesc eu acum sau sa las societatea sa-l plateasca?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 22:03, 13 Aprilie 2010
Daca aveti un act aditional la CIM incheiat cu angajatorul in care se stipuleaza anumite conditii pentru efectuarea acestui curs de formare profesionala (art. 189 si urm. Codul muncii), atunci va trebui sa va ganditi de doua ori inainte de a-l face. Daca l-ati semnat, sa respectati intocmai clauzele stipulate. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie contract cu clauza de formare profesionala catalina87 catalina87 Buna seara, In urma cu 2 luni m-am angajat si am stipulata in cotractul de munca o clauza de formare profesionala de 20.000 de euro. Intre timp am vazut ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale legale ? la contractul de munca mariusgrigoriu mariusgrigoriu Ma numesc marius si lucrez de 2 ani intr-o companie aeronautica. am inchiat cu firma urmatoarele contracte : - un contact individual de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Cursuri igiena platite de angajat mnd mnd Buna ziua, Firma la care lucrez organizeaza si plateste cursuri de igiena, costuri care ulterior ni se opresc din salariu pe baza unui act aditional la ... (vezi toată discuția)