Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
-este legal dar nu este corect salariul, aveti cumul de functii ceea ce inseamna ca ar trebui sa aveti salar mai mare si mai ales ca aveti responsabilitatea banilor
-luati fisa postului si vedeti ce atributii aveti, iar daca faceti lucruri ce nu sunt mentionate acolo atunci nu sunteti responsabila pentru acestea.
-nu stiu de ce nu va incadrat contabil, sa fie acoperit angajatorul in cazul gafelor....
Nu este vorba neaparat de volumul de munca, problema se pune din punct de vedere legal, pentru ca la alte institutii casiera nu are voie sa faca operatiuni contabile, sau, invers, contabila nu poate face operatiuni de casierie, specificul meseriei nepermitand acest lucru. Dar oare asa este??? Asta este problema!
- multumesc, de legalitate ma interesam!
nu s-a facut incadrarea pe un post de contabil, deoarece persoana nu are pregatirea corespunzatoare, au gasit o persoana care sa le faca pe toate, i-au incarcat fisa postului,care i-a fost facuta mai tarziu, nu la angajare (mai tarziu insemnand cativa ani...)
- a fost virata o suma intr-un cont gresit, e oare vina acelei nefiind contabila de meserie, de unde sa stie ea in ce conturi se vireaza unele retineri, in ce conturi altele.....
- in cazul unor greseli care pot insemna pluusuri sau minusuri in gestiune, cine raspunde????
etc, etc, etc....
roxana_elena a scris:
- multumesc, de legalitate ma interesam!
nu s-a facut incadrarea pe un post de contabil, deoarece persoana nu are pregatirea corespunzatoare, au gasit o persoana care sa le faca pe toate, i-au incarcat fisa postului,care i-a fost facuta mai tarziu, nu la angajare (mai tarziu insemnand cativa ani...)
- a fost virata o suma intr-un cont gresit, e oare vina acelei nefiind contabila de meserie, de unde sa stie ea in ce conturi se vireaza unele retineri, in ce conturi altele.....
- in cazul unor greseli care pot insemna pluusuri sau minusuri in gestiune, cine raspunde????
etc, etc, etc....
-ai dreptate, parerea mea este ca nu poti sa faci munca de contabil daca nu ai curs....cel mai bine cred ca ar putea raspunde la intrebarea ta un economist....
-ca gestionar poti raspunde daca ai semnat acte.
Mi-e mila de tine!:((