avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită restante banci ale sotului decedat
Discuție deschisă în Executare silită

restante banci ale sotului decedat

sotul a decedat acum 9 luni; avea 4 carduri de credit la care eu nu pot plati ratele avand o pensie de 570 ron/luna;sotul mostenea jumatate dintro casa demolabila (depreciata substantial in ultima vreme) in care inca locuim eu si fiul nostru de 20 ani, in prezent student; nu am avut bani sa fac succesiunea, cum nu am bani nici sa repar casa ca lumea; bancile (de fapt IFN-uri) ma terorizeaza sa platesc amenintandu-ma cu executarea silita asupra casei ca alte bunuri nu am. E posibil asta fara o instanta? Ce pot eu sa fac? Multumesc, G. Simonica (cu caciulita pe a):((
Cel mai recent răspuns: Simonica Grety , utilizator 22:33, 16 Aprilie 2010
Daca a avut carduri de credit la IFN -uri eu te sfatuiesc sa le ceri mai intai contractele semnate de sotul tau;de multe ori aceste Ifn-uri nu au contracte,sau o
baza legala si in general cauta sa te determine sa le platesti de buna voie.
Eu te sfatuiesc sa consulti un avocat,si,vei iesi mult mai castigata!
Mult succes!
Multumesc, mi-a fost de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indrumare succesiune complicata Dima Dan Dima Dan Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: Acum trei saptamani mama mea a decedat, eu fiind fiul ei dintr-o casatorie anterioara.Cu actualul sot n-a avut ... (vezi toată discuția)
Succesiune complicata!!!!!!!!!!!! severinbrasov severinbrasov Tata lmeu a decedat in luna martie. La succesiune venim eu in calitate de fiu, si sotia sa, care nu m-a adoptat, mama mea fiind decedata. Am doua credite la ... (vezi toată discuția)
De ce se mostenesc datoriile unor carduri de credit ? gina tudor gina tudor Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . Tatal meu a murit pe 31 decembrie 2009 , si a avut 2 carduri de credit fara asigurare , la TBI si la EFG . ... (vezi toată discuția)