ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

ContSters42179, utilizator
 ContSters42179, utilizator 	
			 Adrian Marin 
	    	Consilier juridic

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic	    

GabrielFlorian11	                   

O persoană mi a cerut bani sa i dau căci susținea că are fiica bolnavă. 
I am dat apoi am aflat ca i a băgat la pacanele. Îl pot da in judecata pentru ... (vezi toată discuția)
	                    GabrielFlorian11	                   

O persoană mi a cerut bani sa i dau căci susținea că are fiica bolnavă. 
I am dat apoi am aflat ca i a băgat la pacanele. Îl pot da in judecata pentru ... (vezi toată discuția)

D.RaYne	                   

Am cumparat recent un produs de pe emag, vandut si distribuit de acestia, nu de o parte terta. Din nenumarate incercari esuate de a Inregistra produsul, a ... (vezi toată discuția)
	                    D.RaYne	                   

Am cumparat recent un produs de pe emag, vandut si distribuit de acestia, nu de o parte terta. Din nenumarate incercari esuate de a Inregistra produsul, a ... (vezi toată discuția)

razz.	                   

daca am dat o suma de bani fara nicio chitanta iar acesta refuza sa mii innapoieza pot sa-i mai recuperez?
 (vezi toată discuția)
	                    razz.	                   

daca am dat o suma de bani fara nicio chitanta iar acesta refuza sa mii innapoieza pot sa-i mai recuperez?
 (vezi toată discuția)