avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... DATORII SI DATORNICI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

DATORII SI DATORNICI

buna ziua,as avea si eu o intrebare,daca se poate sa ma lamuriti...socrul meu a facut o rata prin bcr la altex;la cateva luni a decedat.acum sotul meu este somat sa plateasca aceasta rata,plus dobanzi si penalizari.este obligat sa o faca?multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 16:10, 15 Aprilie 2010
daca sotul accepta mostenirea, dansul mosteneste si datoriile.
problema este ca nu s-a facut succesiune si soacra mea traieste;si nici nu se v-a face pana la moartea ei.in situatia asta ce se poate face?
nu ... cine accepta mostenirea accepta atat bunuri cat si datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire si testament m_mac m_mac Buna ziua! Sunt studenta in ultimul an la Facult. de Stiinte juridice si administrative si pt. caietul meu de practica imi trebuie o situatie concreta ,un ... (vezi toată discuția)
Mostenire din partea mamei Noxa_Kitty Noxa_Kitty Buna ziua. Ma bucur ca am dat peste acest forum. Avem o problema mai delicata in familie si as dori, cu amabilitatea dumneavoastra, un raspuns. Socrii mei ... (vezi toată discuția)
Se poate ca soacra mea să se declare singura moștenitoare a soțului ei, omițând cei doi copii pe care i-a avut în timpul căsniciei? rycy rycy Bună ziua. Soacra mea a făcut acte la primărie trecând toată averea soțului ei pe numele ei eliminând cei doi copii ca ea să rămână singura ... (vezi toată discuția)