avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Bilant ONG care a desfasurat si activitate economica
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Bilant ONG care a desfasurat si activitate economica

Buna ziua,

Am un ONG care a desfasurat si activitate economica in 2009, pentru care am intocmit bilantul contabil (pentru societati fara scop patrimonial). La finante mi s-a spus ca trebuie sa completez bilantul lung (pentru societati comerciale) pe motiv ca ONG-ul a desfasurat si activitate economica.

Totusi in bilantul lung nu apare ca forma de proprietate ONG-ul sau ceva asemanator.

Care dintre bilanturi trebuie totusi intocmit? Ati intalnit asa ceva?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mariko , utilizator 13:58, 14 Aprilie 2010
Buna ziua
Pai, eu nu stiu de unde au scos asta cei de la finante, dar am si eu activitati economice la asociatie. si am depus doar bilantul pt. societati fara scop patrimonial pt anul 2008. Si dupa cum vad formularul pt.anul 2009 este la fel In bilant apare separat venituri si cheltuieli din activitati fara scop patrimonial si activitatile economice.
Deci dupa mine trebuie intocmit bilantul pentru societati fara scop patrimonial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant ong, lung sau prescurtat? doichitahorescu doichitahorescu As dori sa-mi explice cineva care sunt conditiile in care un ONG depune bilant scurt sau lung. Am un ONG pentru care tin contabilitate. Numarul de membri este ... (vezi toată discuția)
Bilant ong - prevederi anuale casanova casanova Ce reprezinta in formularul 20 PREVEDERI ANUALE in cadrul unui bilant pt un ONG fara activitate economica ? Cu ce date se completeaza ? (vezi toată discuția)
Lipsa de activitate asociatie mikyangel mikyangel Daca un ONG nu are activitate timp de un an de zile...ma refer aici la donatii , incasari de bani, etc, ce se intimpla la sfarsit de an? Trebuie sa depuna ... (vezi toată discuția)