avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema inscriere masina din cauza unei chitante ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema inscriere masina din cauza unei chitante false a taxei auto de poluare

Buna ziua, am si eu o problema la care nu ma pot descurca sau cel putin nu o pot intelege, daca se poate ca cineva sa ma lamureasca...pentru a sti ce fel de ajutor sa cer.
Am cumparat o masina de la un baiat de pe net,care si el la randul lui a cumparat-o de la un baiat, iar baiatul acela a cumparat-o de la o firma...pana aici totul este ok dar firma aceia sa inregistrat masina in RO cu o chitanta de taxa de poloare falsa, iar eu cand am fost sa imi inscriu masina la Pipera mi s-au retinut toate actele deoarece chitanta taxei este falsa iar masina a fost radiata de 2 luni de catre ei deoarece abia acum au descoperit aceasta problema.
V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta sau cel putin cu un sfat ce ar trebui sa fac...
P.s. Locatia de pe factura cu care a fost vanduta masina catre prima pers fizica nu exista...nu a fost niciodata o firma la adresa aceea...#-o#-o#-o#-o
cine nu a avut nr. rosii provizorii,isi poate lua,am patit si eu aceeasi chestie,mi a inmatriculato fiul unui coleg de munca,am fost la sectia 8 politie,am dat declaratie,i sa facut tipului dosar,ma intrebat politistul daca vreau sa ma constitui in parte civila in proces am zis sa mai astept citeva zile poate imi recuperez banii dar omu ma evita cit poate.Problema lui e ca stiu unde sta,am si seria si nr. de buletin si acum le are si politia care ancheteaza cazul,i a scos fisa de la evidenta poputatiei pe baza seriei si nr.seriei de buletin cu poza tot ,momentan cazul este in cercetare,eu am avuto inscrisa din 07.01.2008,si am primit scrisoare de la pipera in august 2010,unui coleg de munca ia venit scrisoare in februarie 2010 si a doua zi a plecat la bulgari si a inmatriculato,ar trebui sa ne dea originalele inapoi politia(de provenienta),sunt obligati,cu copiile stampilate ce ne dau ei nu le putem inmatricula decit in tara si bineinteles sa platim taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa inmatriculare ulise_noob ulise_noob Cer scuze daca postez unde nu trebuie. Sunt disperat si caut un ajutor de oriunde si de la oricine cu un sfat . La data de 27.12.2010 am cumparat un Opel ... (vezi toată discuția)
Chitanta falsa taxa de poluare Nelica Nelica Sora mea a cumparat o masina de pe piata de ocazie din Bucuresti. A reinmatriculat-o la Sibiu. Dupa 2 luni este chemata la serv. inmatriculari unde i se cere ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare - adeverinta falsa cristina1328 cristina1328 Buna seara! Am cumparat o masina renault laguna 2 an 2002 motor 1,9dci inmatriculat in romania pentru prima data la data de 12,01,2008 primul proprietar fiind ... (vezi toată discuția)