avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... teapa inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

teapa inmatriculare

Cer scuze daca postez unde nu trebuie.
Sunt disperat si caut un ajutor de oriunde si de la oricine cu un sfat .
La data de 27.12.2010 am cumparat un Opel Astra1.7 dti fabricatie 2000 ,adus in tara si inmatriculat la data de 08.12.2008.
Am fost cu ea la un tester care am vrut eu. Mentionez ca nu am luat masina din targ. Am luat anuntul de pe net si m-am dus sa vad masina.
Toate bune pana aici. Astazi eram programat la RAR pt identificarea masinii. Aseara am sunat un prieten de la rutiera si am verificat masina dupa seria sasiului si SURPRIZA: masina figura in evidentele politiei ca radiata pe 02septembrie2010 datorita chitantei taxei de poluare pe care ulterior inmatricularii cei de la politie au constatat ca acea chitanta este falsa. DE AICI SI RADIEREA LA CEREREA POLITIEI.
Precizez ca am fost prea prost cand am luat masina si nu am verificat deoarece am crezut ca n-are cum sa fie furata sau ceva de genu' daca are talon , carte, 2 chei ale masinii.
Colac peste pupaza adica prost la puterea a 2-a am constatat abia cand am ajuns acasa ca incheierea contractului de vanzare- cumparare s-a incheiat cu o alta persoana decat cea care figureaza in toate actele si cel din copia de pe buletin nu semana cu "vanzatorul" in carne si oase. Bineinteles ca acum nu mai raspunde la telefon.
Am fost la inmatriculari si cei de acolo au zis sa merg cu placutele, talonul sa le retina ei. Iar in carte sa puna stampila de radiat.Completez o cerere sa-mi dea actele masinii din Germania. O sa ma duc vineri sa vad daca cumva pot sa iau numere rosii sau ceva sa o pot inmatricula.
Imi spune si mie cineva (care cunoaste speta) finalul telenovelei cumparatorului de buna credinta va rog ?
Sau orice alt sfat
asteptposturi

Alte discuții în legătură

Acuzat de uz de fals la achizitie autoturism florydania florydania Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu o parere/sfat in urmatoarea chestiune: In anul 2012 am cumparat o masina din targ de la Vitan. Am facut actele ... (vezi toată discuția)
Radiere auto claudiu palote claudiu palote Buna ziua,revin din nou cu o problema delicata : mi-am cumparat o masina inmatriculata in romania dar eu sunt rezident in Spania,locuiesc momentan aci si auto ... (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera Nike_27 Nike_27 Buna seara, Numele meu este Nicolae Morar, sunt din jud. Alba si de curand am intampinat o mare problema la cumpararea unui auto inmatriculat cu nr. ... (vezi toată discuția)