Am cumparat de cativa ani apartamantul in care stau.In principiu nu am probleme cu nimeni suntem o familie tanara cu o fetita de 9 ani.Stam la etajul superior deasupra "administratorului".Ei sunt o pereche mai in varsta.La inceput am luat ca pe o gluma proasta ca se lega de noi pentru orice motiv ca fetita imi umbla sau alerga in casa sau cand veneam de la servici acasa de ce nu umblam tiptil samd.
Daca am copii rudelor in casa automat peste cateva minute imi bat agentii de politie la usa cu toate ca e inainte sau dupa masa,cu pretextul ca au fost anuntati de vecini ca noi perturbam linistea publica acestia constatand ca nu corespunde adevarului pentru ce au fost chemati pleaca.
Mai nou fiica mea este agresata de ei verbal ca chem politia la voi si ca sa nu mai umbli in casa stai pe loc urato.Acuma cateva saptamani vecinul urca din beci cu pusca la umar si a inceput sa se holbeze urat la fetita.
Cum sotia are probleme cu inima are obiceiul sa-si lase bicicleta in casa scarii si nu-l duce jos in casa scarii pentru ca nu sunt de fiecare data acasa sa o ajut.Cand domnul vecin trece pe langa bicicleta o ia si o arunca pe scari.
Ce pot sa fac cu el?Cum sa actionez? As dori ca fim in liniste si sa nu fim hartuiti de nimeni.
cred ca politia "functioneaza" si invers si daca cu vorba buna nu reusiti, chemati in judecata persoana in cauza, pentru amenintari, distrugeri si altele de gen...;)
in mod normal dupa cate stiu daca suni la 112 si se constata ca s-a iesit fara rost persoana care i-a chemat ar trebui sa primeasca amenda lucru ce nu se face atunci cum sa am incredere in politie.
Petrecere in apartament
deiutu
-pe data de 21 decembrie este ziua mea de nastere si doresc sa mi-o serbez acasa. de sf. andrei, tot acasa mi-am serbat onomastica, dupa orele de liniste si am ... (vezi toată discuția)