avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... trimitere in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

trimitere in judecata

la care Instanta trebuie sa ma adresez pentru a da Politia Bistrita in judecata?:O
Depinde in ce problema.
In principiu Judecatoria Bistrita sau Parchetul Militar, dar depinde concret de obiectul cauzei.
Abuz in serviciu,neglijenta in serviciu.
starea conflictuala dintre mine si o familie din vecini,s-a agravat inca din luna noiembrie 2015,cand de la injurii si amenintari,s-a trecut la loviri,atacuri,distrugeri,asupra familiei mele si a familiei.am fost nevoita sa stau seri la rand pana noaptea,cu fetita de n7 ani in masina,la 2 km de casa,pana am putut fi insotite acasa,am fost urmariti cu masina si blocati sa intram in scara blocului,am fost atacati in nenumarate randuri,s.a.m.d.am cerut protectia politiei,am facut apel incepand de la politia comunala pana la mM.A.I,si degeaba.De fiecare data s-au intocmit plangeri penale si cam atat.Politia tegiverdeaza lucrurile,familia vecina continua sa ne loveasca,sa ne distruga bunuri,si noua ni se spune in mod constant sa fim "civilizati".Am epuizat toate variantele legale.Politia ne trimite la Procuratura si ei ne trimit la politie. MA AJUTA CINEVA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire/distrugere bunuri vecin usa in usa. Andreeasmel Andreeasmel Buna Ziua, sunt hartuita permanent, incepand din anul 2021 de vecinul de apartament, usa in usa cu mine. Am depus la politie nenumarate petetii (online) si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii ContSters489855 ContSters489855 Buna ziua!Ma confrunt de cativa ani cu o probema privind muzica data foarte tare a vecinilor aproape zilnic, uneori si noaptea.Mentionez ca locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Situație disperata, fara ajutorul politiei hellboy87 hellboy87 Imi puteti spune va rog cum pot proceda legal in situația următoare: Socrii mei au probleme foarte grave cu vecinii din fața casei, au fost reclamați ... (vezi toată discuția)