Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal

Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal	    

confidus 
	    	Utilizator

confidus 
	    	Utilizator	    

Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal

Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal	    

confidus 
	    	Utilizator

confidus 
	    	Utilizator	    

confidus, utilizator
 confidus, utilizator 	
			~ final discuție ~
 deacroxana	                   

Pe luna martie 2010 am facut rectificativa la declaratia 390, in sensul ca a trebuit sa mai adaug un furnizor in declaratie, deoarece eu am trecut toata suma ... (vezi toată discuția)
	                    deacroxana	                   

Pe luna martie 2010 am facut rectificativa la declaratia 390, in sensul ca a trebuit sa mai adaug un furnizor in declaratie, deoarece eu am trecut toata suma ... (vezi toată discuția)

simoalin	                   

Am urmatoarea situatie:
Asociatie de Proprietari (Bucuresti) din 2000, isi platesc darile catre stat (aferente angajatilor cu mandat, conventie civila, etc) ... (vezi toată discuția)
	                    simoalin	                   

Am urmatoarea situatie:
Asociatie de Proprietari (Bucuresti) din 2000, isi platesc darile catre stat (aferente angajatilor cu mandat, conventie civila, etc) ... (vezi toată discuția)

CARMEN-ADELA	                   

Angajatorul mi-a inregistrat numele gresit la angajare.Acum a facut corectia in Revisal.Intrebarea mea este daca trebuie sa trimita declaratii rectificative ... (vezi toată discuția)
	                    CARMEN-ADELA	                   

Angajatorul mi-a inregistrat numele gresit la angajare.Acum a facut corectia in Revisal.Intrebarea mea este daca trebuie sa trimita declaratii rectificative ... (vezi toată discuția)