avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... eliberare duplicat contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

eliberare duplicat contract individual de munca

La dosarul de personal al unui angajat lipseste contractul de munca, este vorba despre un salariat incadrat in 1994 (anul reisese din carnetul de munca, unde contractul este inregistrat). Stie cineva care-i procedura obtinerii unui duplicat al contractului de la ITMB - este o cerere tipizata, se plateste o taxa, cui ar trebui sa ma adresez la ITMB? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:32, 15 Aprilie 2010
Va adresati functionarului care are in evidenta firma dv.
Nu este asa ... se depune o cerere in acest sens la registratura ITMB-ului si apoi se ia legatura cu inspectorul la care este arondat fostul angajator, pentru a i se stabili taxa care trebuie platita potrivit dispozitiilor Ordinului Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale nr. 1323/2009 privind aprobarea Normativului cu tarifele pentru plata prestatiilor de servicii in domeniile de activitate ale Inspectiei Muncii, care a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 372 din 3 iunie 2009.
Taxa este de 0,5 lei/pagina.
De acord, toate acestea le afla de la functionurul ITM.
pneagu a scris:

De acord, toate acestea le afla de la functionurul ITM.

O parte le-a aflat de la noi ....:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm decizie desfiintare post Alexandra.M Alexandra.M Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in lamurirea unei situatii legata de inregistrarile din carnetul de munca. In luna aprilie 2010, fostul meu angajator ... (vezi toată discuția)
Tarife prestatii specifice autoritatilor din domeniu. SC QCERT SRL SC QCERT SRL 1. Stie cineva daca tarifele practicate de diferite autoritati in domeniu cum ar fi: Inspectia Muncii, Inspectoratul de Stat in Constructii, ITM, ISCIR, AFER, ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca din cartea funciara vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Buna ziua, Am lucrat la o firma de distributie produse alimentare si bauturi, si datorita valorii mari de gestiune, am convenit sa se puna interdictie de ... (vezi toată discuția)