avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... radiere ipoteca din cartea funciara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

radiere ipoteca din cartea funciara

Buna ziua,

Am lucrat la o firma de distributie produse alimentare si bauturi, si datorita valorii mari de gestiune, am convenit sa se puna interdictie de instrainare (ipoteca) pe imobilul in care locuiam cu sotul meu.Interdictia se referea la perioada in care voi fi angajata la firma respectiva. Din pacate, in momentul in care am plecat de la firma, nu m-am interesat de radierea interdictiei din CF.Acum, vreau sa sterg aceasta interdictie, dar nu stie unde trebuie sa ma adresez.De la Cartea funciara mi-au cerut copii dupa cartea de munca, si copie dupa contractul de munca.Din pacate firma cu pricina, avea sediul social in Bucuresti si a fost lichidata in anul 2005.Nu stiu cum pot obtine o copie dupa contractul de munca.Am cerut la ITM Bucuresti, si m-au refuzat.De dat in judecata pe cine sa dau? Nu mai este nimeni din conducerea firmei.Pot obliga prin contencios ITM Bucuresti sa imi elibereze copie dupa cartea de munca?
Va rog ajutati-ma.
Multumesc.
Vio
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:48, 23 Ianuarie 2010
puteti sa cereti si la o.n.r.c. bucuresti date despre firma printr-o cerere ca sa aflati daca firma afost "lichidata"...

pentru inceput puteti afla cateva detalii aici :
[ link extern ] /
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2010
ctynn, utilizator
Depuneti o solicitare in scris la ITM Bucuresti pentru a va elibera o copie de pe c.i.m. ... se va plati o taxa conform Ordinului nr. 1323/2009 privind aprobarea Normativului cu tarifele pentru plata prestatiilor de servicii in domeniile de activitate ale Inspectiei Muncii.

In termen de 30 de zile sunt obligati sa va raspunda .
multumesc ctynn pentru site.eu am verificat pe mfinante.ro si apare cam aceeasi situatie.firma este radiata asadar nu stiu de unde si pe cine sa iau ca sa imi rezolve solicitarea.am sa incerc cu o alta cerere la ITM Bucuresti, doar ca in cazul unui raspuns negativ nu stiu ce sa fac mai departe.Cineva trebuie sa imi elibereze acest document.Inca nu inteleg de ce la CF nu sunt suficiente datele din CM, doar au toate informatiile despre incetarea contractului meu de munca.De ce imi trebuie si copie dupa contractul de munca?
In cazul unui refuz scris din partea ITMB , va puteti adresa instantei de contencios administrativ ... de asemenea, va puteti adresa MInisterului Muncii sau Inspectiei Muncii foruri superioare ITM-ului.

:offtopic:
Despre ce firma este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartile de munca mosneanu mosneanu intrebarea mea este ,de la ITM spre firma se dau toate cartile de munca sau doar cele ale angajatilor in prezent,ca nu am cum sa iau legatura cu fosti angajati ... (vezi toată discuția)
Eliberare duplicat contract individual de munca Alina Pene Alina Pene La dosarul de personal al unui angajat lipseste contractul de munca, este vorba despre un salariat incadrat in 1994 (anul reisese din carnetul de munca, unde ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime Control Control Bună ziua, De unde pot sa iau o adeverinta de vechime în munca dacă firma la care am lucrat a fost radiata. Mulțumesc! (vezi toată discuția)