avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare program de lucru

Beneficiez de o modificare a programului de lucru, respectiv intre orele 12-20. Odata cu schimbarea directorului general, acesta solicita sefului meu de serviciu justificarea activitatilor in acest timp orar. Ma poate cineva ajuta cu idei in acest sens, pentru ca seful mi-a pasat mie aceasta sarcina. Va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 15 Aprilie 2010
Trebuie motivat acest program de lucru ... mai exact, de ce se lucreaza in acest interval de timp ...motivele care au determinat stabilirea acestui program de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interval orar la contract cu timp partial MIRELAIONICA MIRELAIONICA Daca am un salariat care lucreaza cu 4 ore/zi pot sa specific in actul aditional ca lucreaza intre orel 08-12, 12-16, 16-20??? (vezi toată discuția)
Preaviz, in cazul concedierii cu desfiintarea postului deedee9 deedee9 am fost concediata cu desfiintarea postului, si am semnat ptr 20 zile preaviz. Seful mi-a spus sa nu vin in acest preaviz si sa predau toate lucrurile. ... (vezi toată discuția)
Hartuire ContSters79575 ContSters79575 Va rog sa ma ajutati sa aflu care este legea sau legile care stabilesc situatiile de hartuire... Mai exact, banca la care am o datorie si care refuza sa-mi ... (vezi toată discuția)