avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare program de lucru

Beneficiez de o modificare a programului de lucru, respectiv intre orele 12-20. Odata cu schimbarea directorului general, acesta solicita sefului meu de serviciu justificarea activitatilor in acest timp orar. Ma poate cineva ajuta cu idei in acest sens, pentru ca seful mi-a pasat mie aceasta sarcina. Va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 15 Aprilie 2010
Trebuie motivat acest program de lucru ... mai exact, de ce se lucreaza in acest interval de timp ...motivele care au determinat stabilirea acestui program de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interval orar la contract cu timp partial MIRELAIONICA MIRELAIONICA Daca am un salariat care lucreaza cu 4 ore/zi pot sa specific in actul aditional ca lucreaza intre orel 08-12, 12-16, 16-20??? (vezi toată discuția)
Preaviz, in cazul concedierii cu desfiintarea postului deedee9 deedee9 am fost concediata cu desfiintarea postului, si am semnat ptr 20 zile preaviz. Seful mi-a spus sa nu vin in acest preaviz si sa predau toate lucrurile. ... (vezi toată discuția)
Contract part time adela adela adela adela Avem un angajat cu 4 ore. In actul aditional de modificare norma ( de la 8 ore la 4 ore , la cerere) nu s-a facut repartizarea celor 4 ore.Acum am intocmit un ... (vezi toată discuția)