avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... prescurtari,termeni juridici
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

prescurtari,termeni juridici

as dori si eu sa stiu ce inseamna prescurtarea A. P. dintr-o solutie judecatoreasca data intr-un proces de divort minori si familie
Cel mai recent răspuns: DARVAREANU MARILENA , Avocat 21:11, 15 Aprilie 2010
trebuie sa fiti mai explicta...copiati contextul si unde anume se gaseste..
Pe portalul judecatoriei de care apartin ,am intrat si la numarul de dosar care il am la capitolul solutii apare aceasta prescurtare A.P. si data de 25.03 .10 ,iar la detalii cuvantul incheiere. Procesul din cate am inteles s-a incheiat, sunt 2 minori la mijloc,unul de 13 ani si unul de 16. Unul dintre copii si-a exprimat dorinta de a ramane cu tatal si celalat cu mama
Poate invers, la "solutie" apare "incheiere" si la "detalii" este scris AP = administrare probe.
Daca ati avut termen inainte de data care apare poate insemna si "amana pronuntarea" , spun asta intrucat spuneti ca dosarul este incheiat. Daca puteti da mai multe detalii poate ne lamurim mai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)
Pot formula cerere reconventionala sau intampinare dupa repunerea cauzei pe rol? cata78 cata78 buna ziua sunt parte intr-un proces de marirea pensiei de intretinere la termenul fixat m-am prezentat la judectorie , judecatoarea m-a anuntat ... (vezi toată discuția)
Stie cineva sa-mi raspunda ce reprezinta amanare> amână pronunţarea ... danadra danadra STIE CINEVA SA-MI RASPUNDA CE REPREZINTA AMANARE> Amână pronunţarea la data de 17.08.2021 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin ... (vezi toată discuția)