As dori sa stiu daca o institutie bugetara este obligata sa isi plateasca angajatul conform studiilor, daca a terminat o facultate in domeniul in care lucreaza,.
Va multumesc.
Poate imi puteti da si un nr de lege sau ordonanta, ordin, ceva , orice !
Va prezint siuatia mea in speranta ca-mi puteti da un sfat.
In 2003 se scoate la concurs la o primarie postul de referent clasa a III in cadrul compartimentului cadastru.Mentionez ca cerinta postului era studii de tehnician cadastru. Specializarea mea este inginer agronom.Avand in vedere ca am avut ca obiect de studiu in facultate topografie si geodezie m-am pregatit , m-am dus la cocurs si l-am luat.De atunci lucrez in domeniu de cadastru agricol(4 ani).Numai ca desi sunt platit pentru pregatire cu studii medii mi se cere sa fac si fac munca unuia cu studii superioare!Munca mea e apreciata tehnic , dar nu si material , in sensul ca am acelas salariu cu cei care au liceul ,adica am salariul de baza de 657 ron.
Mi se spune ca asa a fost prevazut postul in organigrama, dar se vede clar din cerintele reale ca au nevoie de un inginer.Ce ma sfauiti ?
Multumesc pentru raspuns .Credeti ca eu trebuie sa ma adresez agentiei sau secretarul primariei trebuie sa solicite schimbarea incadrarii postului? Imi puteti da un articol de lege care face referire la acest lucru si de care sa ma pot folosii in demersurile care le voi face?