okdaniok 
	    	Utilizator

okdaniok 
	    	Utilizator	    

okdaniok 
	    	Utilizator

okdaniok 
	    	Utilizator	    

okdaniok 
	    	Utilizator

okdaniok 
	    	Utilizator	    

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

uitasem sa mentionez ca cerusem acceptarea unui expert desemnat de mine pe cheltuiala mea ca sa fie prezent pe langa expertul desemnat de instanta atunci cand va reface expertiza deoarece eu nu am studii in domeniu si doream un consultant.
 ujiman	                   

Accident rutier cu victime.
M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala.
A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
	                    ujiman	                   

Accident rutier cu victime.
M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala.
A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)

ContSters315143	                   

Daca refuz o expertiza tehnica extrajudiciara, pentru ca nu mi se pare subiectiva, pot fi totusi de acord cu propunerea expertului (care a facut-o) in ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters315143	                   

Daca refuz o expertiza tehnica extrajudiciara, pentru ca nu mi se pare subiectiva, pot fi totusi de acord cu propunerea expertului (care a facut-o) in ... (vezi toată discuția)

ContSters315143	                   

Am un raport de expertiza tehnica judiciara aprobata si semnata de trei experti-unul principal si doi alesi de parti. Una dintre parti a facut obiectiuni in ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters315143	                   

Am un raport de expertiza tehnica judiciara aprobata si semnata de trei experti-unul principal si doi alesi de parti. Una dintre parti a facut obiectiuni in ... (vezi toată discuția)