avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cesiune drept mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cesiune drept mostenire

Este posibil ca o persoana care este inputernicita cu o Procura generala sa semneze ca vanzator si cumparator un Contract de cesiune cedare drept mosteniré? In acest mod sora-mea a fost deposedata de fiul sau de un apartament. Printre multe altele in procura fiul sau se obliga sa administreze si sa conserve avutul mamei. Ar avea vre-o sansa sa-si recupereze apartamentul in instanta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gica70 , utilizator 17:48, 12 Noiembrie 2010
Nu ati inteles ca exista si ca este legal acest act juridic civil?
Reglementarea legala o gasiti in Codul Civil art. 1399 - art. 1401.

avocat Claudiu Lascoschi
pentru cesionarea dr succesorale obligatoriu procura trebuia sa prevada acest mandat.
daca acest mandat nu era trecut in procura, mai aveti o sansa.
Ultima modificare: Luni, 19 Aprilie 2010
ContSters97658, utilizator
Da, doar asa ar mai avea sanse...

avocat Claudiu Lascoschi
Multumesc tuturor.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Nu ati inteles ca exista si ca este legal acest act juridic civil?
Reglementarea legala o gasiti in Codul Civil art. 1399 - art. 1401.
avocat Claudiu Lascoschi

Mutumesc pentru ca mi-ati raspuns... c-o intrebare..si sunteti avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea danielnel danielnel antrebarea mea este: am facut inputernicire uneia din surorile mele ptr dezbaterea mostenirei,vroiam sa stiu daca cu acea inputernicire ar putea sa ma ... (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire si vanzare drepturi succesorale mototolea mototolea buna ziua ma numesc ionela,si am nevoie de ajutorul dumneavoastra! Suntem 3 surori,de curand unul din parintii nostri (tatal)a decedat.inainte de deces ... (vezi toată discuția)
Acceptare tacita a succesiunii prin plata impozitelor ely_f ely_f Sora mea locuieste in casa parinteasca a sotului ei, parintii sunt decedati, el a avut grija de gospodarie de atunci ( 20 ani). Au fost informati, cum ca, ... (vezi toată discuția)