avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... HELLLP, PLEASE!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

HELLLP, PLEASE!

Buna seara! Eu ma aflu intr-o mare incurcatura si nu stiu unde sa apelez! Saptamana trecuta am aflat cum ca unchiul meu, decedat in anul 1955, a lasat prin testament fratelui sau(tatal meu) si cumnatei sale(mama mea) un teren.Acum 7 ani a decedat si tatal meu.In momentul de fata eu as vrea sa-mi revendic drepturile de mostenitor asupra acelui teren, dar am inteles ca deoarece nimeni nu a facut asta pana in anul 2006 nu mai pot face nimic.Va rog sa-mi spuneti cui trebuie sa ma adresez pt a face ceva!VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Negrut , Consultant resurse umane 21:24, 26 Februarie 2007
La fel cred ca e tarziu, insa puteti incerca si la Arhivele Nationale
Daca terenul este in extravilanul vreunei localitati, intereseaza-te la Primaria comunei respective daca a fost dat cuiva in temeiul Lg. 18/1991.
Daca ai aflat abia acum o saptamana de actul prin care uchiu' si-a lasat averea parintilor tai, ai putea incerca o repunere in termen la Lg. 18/1991 daca terenul face obiectul acestei legi.
Va multumesc tare mult.AM SA INCERC CEEA CE MI-ATI SPUS!eDIFICIL PENTRU MINE DEOARECE EU NU CUNOSC LEGILE SI NU MA PRICEP DELOC IN ACEST DOMENIU!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 18/1991 paris50paris paris50paris Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat Parinti In 1955/1965 au Lucrat In fostul C.A.P la colectiv In canp In 1987/1988 anbi parinti au decedat dupa 1991 sau ... (vezi toată discuția)
Cooperativizare teren salex10 salex10 Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu o problema. In baza legii 58-59/1974 CAP-ul in anii 70 a preluat cota de 3/8 din terenul intravilan de langa casa, deci o ... (vezi toată discuția)
Terenuri mihai0521 mihai0521 Mai deunazi am gasit printr-o lada mai veche de la bunica mea doua titluri de proprietate: unul din 1921, iar al doilea din 1948. Parintii mei mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)