Mimi Manea 
	    	Consilier juridic

Mimi Manea 
	    	Consilier juridic	    

ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

ContSters141118 
	    	Utilizator

ContSters141118 
	    	Utilizator	    

ContSters141118, utilizator
 ContSters141118, utilizator 	
			~ final discuție ~
 irbo	                   

buna ziua. as avea nevoie de putin ajutor. speta este urmatoarea:
eu sunt creditor privilegiat (contract de gaj asupra unor bunuri inscris si la AEGRM). un ... (vezi toată discuția)
	                    irbo	                   

buna ziua. as avea nevoie de putin ajutor. speta este urmatoarea:
eu sunt creditor privilegiat (contract de gaj asupra unor bunuri inscris si la AEGRM). un ... (vezi toată discuția)

NATHAN HATIEGAN	                   

Buna ziua. Va solicit o clarificare in legatura cu un subiect care intereseaza in acest moment cel putin 100 000 de Romani aflati in Spania. Toti acestia au ... (vezi toată discuția)
	                    NATHAN HATIEGAN	                   

Buna ziua. Va solicit o clarificare in legatura cu un subiect care intereseaza in acest moment cel putin 100 000 de Romani aflati in Spania. Toti acestia au ... (vezi toată discuția)

monique2803	                   

Sunt intr-o situatie imposibila si va rog nu ma judecati inainte de a-mi raspunde.
Am un imobil ipotecat in favoarea unei banci care a cesionat creditul unei ... (vezi toată discuția)
	                    monique2803	                   

Sunt intr-o situatie imposibila si va rog nu ma judecati inainte de a-mi raspunde.
Am un imobil ipotecat in favoarea unei banci care a cesionat creditul unei ... (vezi toată discuția)