Am acordat un avans de 12.500 lei lei pt o deplasare in Germania.Era limita la suma?Si daca da ce se mai poate face pt ca acest lucru se intampla in 2008?
og 15 :
De la prevederile alin. 2 lit. c) *)sunt exceptate următoarele operaţiuni:
- cheltuielile de deplasare în interes de serviciu, în limita sumelor cuvenite pentru plata transportului, a diurnei, a indemnizaţiei şi a cazării pe timpul deplasării, precum şi a cheltuielilor neprevăzute, efectuate în acest sens;
~~~
alin 2 lit c este cel care descrie plafoane
~~~
Probabil acea deplasare din 2008 era pe un numar de zile care inmultit cu diurna /cazare/neprevazute pentru Germania da o suma aproximativ egala cu 12.500 lei .
Casa in valuta !
paisedoinita
Buna ziua , suntem un SRL care face prestari de servicii in Italia .Diurna salariatilor o dam cu numerar din casa in valuta .Voiam sa stiu care sunt plafoanele ... (vezi toată discuția)
Bonuri motorina cash
jonny_6
Buna ziua!Imi puteti spune daca la o firma de transport marfuri se pot atasa la deconturile de deplasare bonuri de alimentare motorina achitate cu numerar care ... (vezi toată discuția)
Plafonare plati
baloghjoe
Buna ziua, Doresc sa intreb in cazul in care o Banca elibereaza (plateste) in numerar un credit luat de catre o persoana fizica (cel care solicita creditul-ex ... (vezi toată discuția)