avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... scanare carnete de munca la Casa de Pensii Bucuresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

scanare carnete de munca la Casa de Pensii Bucuresti

Buna ziua!
Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii Bucuresti pentru rescanare si as vrea sa stiu cum se procedeaza in acest sens? Poate cineva sa imi oferet mai multe informatii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MarcelaF , utilizator 20:09, 24 Mai 2013
Am inteles de la cei de la ITMB ca trebuie initial sa merg la CNPAS ca sa iau numar de cutie de acolo....imi puteti oferi mai multe informatii? Cu acel program descarcat de pe internet se genereaza procesul verbal de predare-primire?
[ link extern ] /
pe aceasta adresa gasesti programul de scanare si urmezi pasii.programul genereaza numarul cutiei si procesul verbal de predare primire.
Este usor ,dar ai grija sa il descarci pe hard disc ,ca altfel nu merge.
daca intimpini greutati te ajut cu placere
ANA MARIA
Ar trebui totusi sa sunati la CNPAS,poate ei aloca numere de cutie in continuarea celor pe care le au deja.La Brasov nu a fost nevoie.
Nu as vrea sa va pun pe drumuri degeaba
Ultima modificare: Luni, 19 Aprilie 2010
ana & maria, utilizator
Multumesc frumos, am sa dau un telefon la CNPAS Bucuresti sa vedem cum stau lucrurile.
La Bucuresti, se aloca la CNPAS numerele de cutii.Veti avea 2 cutii - una cu carti de munca trecute prin prima etapa de prelucrare si care acum vor fi scanate, si cealalta va cuprinde cartile de munca ce necesita si prelucrare si scanare. Programul instalat va genera procesele verbale pentru cele 2 cutii.Recuperarea cutiilor se face in decurs de aprox o luna de la data depunerii.
Prima etapa nu a fost scanare ... asa ca nu trebuie sa se confunde ceea ce a facut Casele Judetene de Pensii in prima etapa cu ce fac acum ...:)
In prima etapa a fost prelucrare si de-abia acum le scaneaza carnetele de munca.

Alte discuții în legătură

Prelucrare / scanare carte de munca CIUBUC FLORI MIHAELA CIUBUC FLORI MIHAELA Din anul 2009 n-am mai fost angajat cu, carte de munca. Pot sa ma duc acum personal la ITM pentru prelucrare si scanare? (vezi toată discuția)
Cum procedez daca nu am depus cartea de munca pentru scanare? adelinaradulescu adelinaradulescu Locuesc in bucuresti sector 4 , mi-am gasit o slujba de cateva zile , problema mea este ca nu am stiut de aceasta scanare a cartilor de munca, pt ca nu am ... (vezi toată discuția)
Cm la scanat eudoxiu eudoxiu Buna ziua, Poate stie cineva sa ma lamureasca: am citit pe internet, un articol, tipic romanesc, unde se spunea ca este OBLIGATORIU ca sa fie depuse CM ... (vezi toată discuția)