avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata ajutorului de nastere conform CCM 2007 - 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata ajutorului de nastere conform CCM 2007 - 2010

Buna ziua ,

Plata ajutorului de nastere conform CCM 2007 -2010se poate plati si pentru un copil adoptat in varsta de 1 an si jumatate ?
Va rog sa ma ajutati . Este foarte urgent.
Cel mai recent răspuns: claudia72 , utilizator 17:09, 21 Aprilie 2010
Buna ziua ,

chiar daca am deschis eu subiectul , pana la urma se dau acesti bani deoarece este mama cu drepturi depline dupa terminarea adoptiei ,finalizarea a fost acum 5 luni,pana la varsta de 3 ani. Aceasta doamna a luat acest copil de la 3 saptamani , acum are 1 an si 9 luni :thumbup: felicitari pentru ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu mediu pe unitate pt nou nascut daniellem daniellem Buna ziua!Urmeaza sa nasc in 2 - 3 saptamani iar firma la care lucrez ( invatamant ) mi-a spus ca anul acesta nu au buget pt salariul de nou nascut.In aceste ... (vezi toată discuția)
Salar bonus nastere copil anca13 anca13 va deranjez cu o mica intrebare si sper sa ma puteti ajuta. ma numesc A Anca si sunt in concediul de crestere a copilului. am auzit de o cerere care se poate ... (vezi toată discuția)
Salariu suplimentar pt nasetre elenabad elenabad buna ziua va rog daca ma puteti ajuta intr-o problema pe care as vrea sa o stapanesc bine inainte de a ma adresa angajatorului in cat timp se prescrie ... (vezi toată discuția)